A24.com.tr » magazin » Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunun şimdiki işi şaşkınlık yaratıyor

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunun şimdiki işi şaşkınlık yaratıyor

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunun şimdiki işi şaşkınlık yaratıyor

Türk sinemasında Hababam Sınıfı, Erkek Güzeli Sefil Bilo, Katma Değer Şaban gibi birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncunun şimdilerdeki işi duyanları şaşırtıyor.

Önce sinema filmlerinde ve siyah beyaz ekranlarda gönüllere taht kurdu. Renkli televizyonlarla birlikte her evin başköşesine kuruldu. Yıllar geçtikçe o da değişti. Yaş aldı, yaşlandı. İşte Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunun gençlik fotoğrafları...

Sevda Aktolga, Yeşilçam'ın başarılı isimlerinden biriydi. Ama aslında o bir diş hekimi.

Hababam Sınıfı, Erkek Güzeli Sefil Bilo, Bir Yıldız Doğuyor, Katma Değer Şaban, Milyarder, Üvey Baba, Büyük Buluşma, Unutma Beni, Baba Evi, Binbir Gece ve Aşk Oyunu gibi bir sürü dizi ve film projelerinde yer alan Sevda Aktolga, artık tiyatro ve sinemayla ilgilenmiyor.

Hayatını insanları kurtarmaya ve iyileştirmeye adayan Sevda Aktolga, Bodrum'da görüntülendi. Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Sevda Aktolga Bodrum'da düzenlenen özel bir etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

'SİNEMA BENİM HER ŞEYİM, ÇOK BÜYÜK TUTKUMDU'

Söyleşide kısa bir konuşma yapan Yeşilçam’ın gülen yüzü Sevda Aktolga, kendisinin asıl mesleğinin diş hekimliği olduğunu hatırlatarak, "Sinema benim her şeyim, çok büyük tutkumdu. Ben oyunculuğa tiyatro ile başladım, daha sonra sinema ile tanıştım. Sinema ve tiyatronun benim için her zaman ayrı bir yeri vardır" dedi.

YORUMLAR
  Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?