A24.com.tr » yaşam » Yeni Zelanda cami saldırısı izle - Yeni Zelanda camiye saldırı anları canlı yayın izleme

Yeni Zelanda cami saldırısı izle - Yeni Zelanda camiye saldırı anları canlı yayın izleme

Yeni Zelanda cami saldırısı izle - Yeni Zelanda camiye saldırı anları canlı yayın izleme

Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen camiye silahlı saldırı sonucunda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Ölü sayısının net olarak bilinmediği katliamı cani herif sosyal medyadan canlı yayınladı.

 Yeni Zelanda'daki saldırıyı canlı izleyenler sinirlerine hakim olamıyor. Cani adam elindeki otomatik tüfekle onlarca müslümanı katlediyor. Yeni Zelanda saldırı anları izle, Yeni Zelanda cami saldırısı canlı yayını izle.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kasabasında cuma namazı sırasında iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırılarda, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor. Saldırganın saldırı anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı.

Kentin Hagley Park bölgesindeki Al Noor Camisi içerisine silahlı saldırganlarca ateş açıldı. Saldırı esnasında camide, cuma namazı için 200 kişinin bulunduğu belirtildi.

BAŞBAKAN'DAN AÇIKLAMA

Başbakan Jacinda Ardern, düzenlediği basın toplantısında "Bugün ülkemizin en karanlık günlerinden biri. Bu saldırı olan eşi görülmemiş bir şiddet eylemi" dedi.

CANLI YAYINLADI

Saldırganın saldırı anını sosyal medya platformu Facebook üzerinden canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın camiye giriş yaptığı andan itibaren ateş açmaya başladığı ve birçok kez şarjör değiştirdiği dikkat çekti. Öte yandan cansız bedenlerin üzerine defalarca kurşun sıkması vahşeti gözler önüne serdi.

YORUMLAR
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...