A24.com.tr » magazin » Yeliz Yeşilmen borcu babasına yıktı

Yeliz Yeşilmen borcu babasına yıktı

Yeliz Yeşilmen borcu babasına yıktı

Adana'da işlettiği restonara haciz memurları gelen ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, 190 bin TL'lik borcun kendisine değil babasına ait olduğunu söyledi.

Haciz şokuyla karşı karşıya kalan ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'den hacizle ilgili açıklama geldi. Yeliz Yeşilmen, Adana’da açtığı restorana eşi Ali Uğur Akbaş’ın 190 bin liralık borcu nedeniyle haciz gelmesi üzerine yaptığı açıklamada, 'Ali Bey'in restoranımızla bir bağlantısı yok' dedi.

HACİZ memurlarının işyerine gelmesi üzerine aracıyla hızla uzaklaştığı iddia edilen oyuncu, konuyla ilgili şunları söyledi: “Eşim Ali Bey’in çok eskiden süregelen bir meselesi bu. Kendisi haklı ancak dava hâlâ sonuçlanmadı. Ayrıca restoran eşimin değil, babamın üstüne. Ben de işletmecisiyim. Ali Bey’in restoranımızla bir bağlantısı yok. Hesap kitap bende. Ayrıca neden kaçayım? Çocuklarımı okuldan almak için restorandan çıkmıştım.”

Dün gece gerçekleşen bir ödül törenine katılan Yeliz Yeşilmen, olayın büyütüldüğünü söyleyerek, "190 bin TL az bir para. Zaten benim arabam 600 Bin TL“ dedi.  

YORUMLAR
  Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!
Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!