A24.com.tr » medya » Yazılı basında Bendevi Palandöken birinciliği tekrar aldı

Yazılı basında Bendevi Palandöken birinciliği tekrar aldı

Yazılı basında Bendevi Palandöken birinciliği tekrar aldı

Medya Takip Merkezi tarafından her hafta düzenli olarak yapılan medya araştırmasına göre, geçen haftanın en çok konuşulan federasyon başkanı Bendevi Palandöken oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından 7 - 13 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan araştırmaya göre; yazılı basında en çok konuşulan STK başkanları belli oldu.

Geçen hafta en çok konuşulan isim Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. Palandöken'in adı 306 adet haberde geçti. Esnafların sesi olmaya devam eden Palandöken, geçen hafta kaptırdığı birinciliği bu hafta geri aldı.

İkinci sırada 198 haberle TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu var. Hisarcıklıoğlu geçen hafta aldığı birinciliği bu hafta yine Bendevi Palandöken'e kaptırdı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay (153 Haber), TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya (65 Haber), Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar (43 haber) ile en çok konuşulan isimler arasına girdi.

YORUMLAR
  Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...
Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...