A24.com.tr » yaşam » Yazar Beki İkala Erikli silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Yazar Beki İkala Erikli silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Yazar Beki İkala Erikli silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Yaşam koçluğu yapan ve bu konular hakkında kitapları bulunan ünlü yazar Beki İkala Erikli, Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu binada girişinde bir kadın tarafından vurularak öldürüldü.

İstanbul'da akşam saatlerinde korkunç bir cinayet gerçekleşti. "Melekler ile Yaşamak" isimli kitabın yazarı olan Beki İkala Erikli, Beyoğlu'ndaki ofisinin yer aldığı apartmanın giriş kısmında kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın tarafından silahla vurularak katledildi. Saldırgan, olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Korkunç olay saat 18.00 civarında, Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Çıkmazı'ndaki Saadet Apartmanında gerçekleşti.

Seminer vereceği ofisine gitmek üzere asansöre yönelen ünlü yazar, bu sırada apartmanın içinde bekleyen bir kadının silahlı saldırısına uğradı.

VÜCUDUNA ÜÇ KURŞUN İSABET ETTİ

Erikli, Katil zanlısı kadının tabancasından çıkan 3 kurşunla bedeninin farklı yerlerinden yaralandı ve kanlar içinde olduğu yere yığıldı. Saldırgan ise koşarak kaştı.

Çevredeki vatandaşlar silah seslerini duyar duymaz olay yerine geldiklerinde Erikli'yi hareketsiz bir biçimde yerde yatarken buldu. Sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ilk müdahale yapıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BEKİ İKALA ERİKLİ KİMDİR? TIKLAYINIZ...

YORUMLAR
  Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...
Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...