A24.com.tr » magazin » Yasak Elma'daki ilişki haritası sosyal medyayı salladı

Yasak Elma'daki ilişki haritası sosyal medyayı salladı

Yasak Elma'daki ilişki haritası sosyal medyayı salladı

FOX'ta ekrana gelen ve büyük ilgi gören Yasak Elma dizisinin ilişki haritası sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşım izleyiciler tarafından alay konusu edildi.

FOX ekranlarından yayınlanan Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan ilişki haritası takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

BÜYÜK ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Yasak Elma son günlerde adından sıkça söz ettiren dizilerden biri haline geldi. Pazartesi günü karşısında zorlu rakipleri olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizide son yaşananlar ise izleyiciye 'yuh artık' dedirtti. 2 sezondur başarılı bir şekilde FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Yasak Elma'da işler giderek sarpa sarmaya başladı. Senaristlerin değişmesi, diziye yeni karakter ve hikayelerin girmesi dizinin seyrini bambaşka yerlere taşıdı. Dizi özellikle son bölümlerinde izleyicinin aldatmayı özendiriyor, çifTlerin birbirine yalan söylemesini normalmiş gibi gösteriyor eleştirilerine maruz kalıyor.

SON BÖLÜMLERDE NE OLMUŞTU

Başrol oyuncularından Talat Bulut'un adının taciz iddialarına karışmasının ardından dizi büyük kan kaybı yaşadı. Hatta dizinin 2. sezonun ortasına gelmeden erken final yapacağı bile söylendi. Tüm bu iddiaların üzerine harekete geçen yapımcılar dizinin senaristini değiştirdiler ve diziye yeni karakterler eklediler. Bunlardan biri de Halid'in eşi Yıldız'ın eski sevgilisi Kemal oldu. Diziye şöfor olarak giren Kemal'ın zamanla zengin bir iş adamı olduğu ortaya çıktı.

Halid'in ilk eşi Ender ile işbirliği yapan Kemal'in amacı ise Halid'in 3. eşi olan Yıldız'ı tekrar elde edebilmek yarım kalan evlilik hayalini tamamlayabilmekti. Evlilik formalite bile olsa Zeynep ve Alihan aşkı yarım kaldı. Tabii ki dizideki entrika bununla bitmedi. Halid'in kızı ile yakınlaşan Kemal'i bu kez Yıldız kıskanmaya başladı ve içindeki Kemal aşkı tekrar başladı. Zaman zaman eski eşi Ender ile sevişen Halid ise Yıldız'ın her şeyi öğrenmesi sonucu özür diledi ve ilişkilerine devam etme kararı aldılar...

SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Seyircinin artık beynini iyice yakan ve bu kadar da olmaz dedirten son olay ise Kemal ile Yıldız arasında yaşandı. Özelllikle 17 Aralık pazartesi günü yayınlanacak 27. bölümde ise bolca Kemal ile Yıldız'ın öpüşme sahnelerini izleyeceğiz gibi... Hal böyle olunca izleyicinin artık iyice kafası karıştı. Kim kiminle sevgili, kim kiminle birlikte oldu her şey birbirine girdi. Diziyi de ti'ye alan seyirciler Yasak Elma'nın ilişki haritasını çıkardı sosyal medyada geyikler döndü. 

YORUMLAR
  Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)
Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)