A24.com.tr » teknoloji » “Yapa Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi”nde yapay zekâ ele alınacak

“Yapa Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi”nde yapay zekâ ele alınacak

“Yapa Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi”nde yapay zekâ ele alınacak

GYİAD Yapay Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi, Geleceği Yeniden Kurgulamak temasıyla 6 Mart tarihinde düzenlenecek.

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Yapa Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi”, “Geleceği Yeniden Kurgulamak” temasıyla 6 Mart'ta DasDas Ataşehir'de gerçekleşecek. Zirvede, teknolojinin en dinamik alanlarından biri olan yapay zekâ dünyasının dünü, bugünü ve geleceği ele alınacak.
 
Sektörün önde gelen liderlerinin konuşmaları ve yeni trendlere dair deneyim paylaşımlarının yaşanacağı GYİAD “Yapa Zekâ ve İş Dünyası Zirvesi'nin açılış konuşmasını GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer yapacak.
 
Açılışın ardından etkinlik, Enerjisa Enerji CIO'su Mehmet Fırat'ın “Geçmişten Geleceğe Üretken Dönüşüm” başlıklı konuşması ile devam edecek. SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan'ın “Yapay Zekâ Gelişimi ve ERP Çözümleri”ni paylaşacağı konuşmasının ardından zirvenin ilk panelinde “Üretken Yapay Zekâ İş Birliği, Üretimin Geleceği” konuları ele alınacak. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Evren Şeker'in moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin konuşmacıları GYİAD Dijital Çalışma Grubu Eş Başkanları Ali Oğuz, Yakup Aydilek ve Melis Topal olacak.
 
Programın öğleden sonraki bölümü ise UiPath Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora'nın “İş Dünyasında Yapay Zekâ ve Robotların Çağı” konulu konuşmasıyla başlayacak. “Yapay Zekânın Etkin Kullanımı ve Etik Sorumluluk” kavramının ele alınacağı günün ikinci panelini ise Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı Elif Düşmez Tek yönetecek. Panelin katılımcıları Enerjisa Enerji Pazarlama ve Regülasyon Direktörü Şebnem Varlı Canan, Fineksus Profesyonel Servisler Direktörü Murat Kurtulmuş ve OpenText Türkiye Genel Müdürü Zafer Akın olacak.
 
Katılımcıların aynı zamanda networking imkânı da bulabilecekleri zirve, AWS Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın'ın “Yapay Zekâ ve Akıllı İş Çözümleri” ve Microsoft Türkiye Müşteri Deneyiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç'ın “Artırılmış İnsanlık ile Müşteri Deneyimi” başlıklı konuşmalarıyla sona erecek.
 
GYİAD “Yapay Zekâ ve İş Dünyası: Geleceği Yeniden Kurgulamak” Zirvesi hakkında detaylı bilgiye erişmek için etkinliğin web sitesi olan www.yapayzekazirvesi.com adresi ziyaret edilebilir.

YORUMLAR
  Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Çukur'da kim, kimdir?)
Çukur dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizleri (Çukur'da kim, kimdir?)