A24.com.tr » yaşam » Yamaç paraşütü yapan genç güldürdü

Yamaç paraşütü yapan genç güldürdü

Yamaç paraşütü yapan genç güldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinnde yer alan ve binlerce turistin geldiği Babadağ'dan yamaç paraşütü için atlayan Abu Alay, sosyal medya'da kendisini izleyenleri güldürdü.

Ölüdeniz'e tatile giden Abu Alay'ın yamaç paraşütü macerası sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

İstanbul’dan Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’ne gelen bir tatilci, yamaç paraşütüyle uçmak için dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi 1965 rakımlı Babadağ’ın zirvesine çıktı. Son hazırlıklarını yapan tatilci, yamaç paraşütü pilotu Abu Alay eşliğinde, 1700 metre pistinden tandem (ikili) atlayış yapmak için koşmaya başladı.

“BAYILIYORUM AĞABEY ELİNİ AYAĞINI ÖPEYİM YAPMA”
Ayaklarının yerden kesilmesiyle korkusu yüzüne yansıyan tatilci, daha birkaç saniye geçmeden bağırmaya başladı. Aşağı bir türlü bakamayan, paraşütün kemerlerine sımsıkı tutunan tatilci, “Anne bu ne? Bayılıyorum. Abu ağabey beni kurtar” haykırışlarıyla paraşüt pilotundan yardım istedi. Korkusu bir türlü geçmek bilmeyen tatilci, pilotun spiral (hızlı dönüş) hareketi sırasında ise adeta kendinden geçti. Haykırışları Ölüdeniz semalarında yankılanan tatilci, bu kez de, “Ağabey senin nasıl bir işin var. Yapma bunu. Yapma bayılıyorum. Ağabey ne olursun. Elini ayağını öpeyim yapma. Ne olursun yavaş yavaş indir beni” diye bağırdı. “Yahu ben ne işe düştüm. Ne için geldim buraya. Ağabey bulutların üzerindeyiz biz. Bir tane bez tutuyor beni” sözleriyle pişmanlığını dile getiren tatilci, bir ara gözlerini açıp 1500 metreden aşağı bakınca, ağlamaklı oldu.

 

 

YORUMLAR
  Yakışıklı erkek gören kızların 7 davranış biçimi
Yakışıklı erkek gören kızların 7 davranış biçimi