A24.com.tr » medya » Vatanım Sensin dizisi bitecek mi?

Vatanım Sensin dizisi bitecek mi?

Vatanım Sensin dizisi bitecek mi?

Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izlenen tarihi dizi Vatanım Sensin'in final yapacağı konuşuluyordu. Ünlü televizyoncu Mesut Yar, çıkan haberlerin ardından dizinin kaderiyle ilgili gerçeği açıkladı.

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin biteceği yönündeki dedikodular üzerine bugünkü köşesinde konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki o bölüm...

AYRILIK FİLAN YOK

“Vatanım Sensin” (Kanal D) bitiyor mu? Bugünlerde en çok duyduğum soru bu. Dostlarım şu kadarı net ki her dizi biter. Biraz erken biraz geç ama çoğunlukla tam zamanında...

Bildiğim tek şey bu dizinin sezon sonuna kadar aslanlar gibi yayında kalacağı. Üstelik reytingleri iyi bir diziyi neden bitirsinler ki? Kimi “siyasi baskı varmış” diyor. Her şeyi siyasete bağlamakta üstümüze yok sanırım. Hele siyasetin TV’den daha büyük dertleri olduğu şu gündemde...

Neyse. İzleyici yazmış. “Dizide Atatürk’ün aziz annesi Zübeyde Hanım’ı da izleyebilecek miyiz?”. Bütün tarihsel karakterleri sırasıyla İzmir’e getiren “Vatanım Sensin”de olmayacak şey yok. Bu meseleyi de bekleyip görelim! 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  Demet Akalın ve Seren Serengil yolda kalırsa...
Demet Akalın ve Seren Serengil yolda kalırsa...