A24.com.tr » dizi haber » Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı yayında mı? - Vatanım Sensin son bölüm izle

Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı yayında mı? - Vatanım Sensin son bölüm izle

Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı yayında mı? - Vatanım Sensin son bölüm izle

Kanal D'nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin'de heyecan 37'nci bölümle devam ediyor. Vatanım Sensin 37'nci bölüm fragmanı yayında mı? Hilal bulundu mu?

Milli mücadele yıllarını konulan Vatanım Sensin, 14 Aralık'ta 37'nci bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni bölümden son fragman yayınlandı.

Vatanım Sensin son bölümde; Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir. Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir. İşte, Vatanım Sensin 36.son bölümün ardından yayınlanan, Vatanım Sensin 37.bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları...

Vatanım Sensin 37.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 37.bölümü 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. 

YORUMLAR
  Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri
Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri