A24.com.tr » ekonomi » Vakıfbank ne kadar kredi veriyor, Vakıfbank kredi faizi ne kadar, kredi kartı borcu olanlara müjde

Vakıfbank ne kadar kredi veriyor, Vakıfbank kredi faizi ne kadar, kredi kartı borcu olanlara müjde

Vakıfbank ne kadar kredi veriyor, Vakıfbank kredi faizi ne kadar, kredi kartı borcu olanlara müjde

Kredi kartı borcu olanlara VakıfBank, "Yanındaki Güç Paketi" ile kredi kartı borçlularına 24 aya kadar yüzde 1,10 oranında, 60 aya kadar yüzde 1,20 faizli kredi sunacak.

 Vakıfbank, kredi kartı borcu olanlara müjdeli haberi duyurdu.

VakıfBank kredi kartları, bireysel ve ticari kredilerin yapılandırması paketi açıklandı. Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank da kart borçlarına yönelik 24 aya kadar yüzde 1,10 oranında, 60 aya kadar ise yüzde 1,20 aylık faiz ile kredi kullandıracak. Banka 2018 yılsonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlayacak. Kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek. Paketle bireysel ve ticari krediler de yapılandırılacak.

TAKİPTEKİ BAZI KREDİLERİN FAİZLERİNİ SIFIRLAYACAK

Kampanyadan VakıfBank bireysel kredi kartı müşterileri, VakıfBank ve diğer bankalardaki Aralık 2018 dönem borçları için faydalanabilecek. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre banka 2018 yılsonundan önce 100 bin TL'nin altındaki kredisi takibe aktarılan müşterilerinin, borçlarını peşin ya da 12 aya kadar taksitle ödemeleri halinde, takibe aktarım sonrası tüm faizlerini sıfırlayacak. VakıfBank müşterileri, 30 Nisan'a kadar başvurmaları halinde bu kampanyadan yararlanabilecek.

DÜŞÜK FAİZLİ YAPILANDIRMA KAMPANYASI

Banka "Düşük faizli yapılandırma kampanyası"kapsamında VakıfBank'taki borçları 3 milyon TL'nin altında olup geçtiğimiz yılsonu itibarıyla ödemelerinde 31 gün ve üstü aksama bulunan müşterilerine altı aya varan ödemesiz dönemle yapılandırma imkanı tanıyacak. Bireysel müşteriler borçlarını üç ay ödemesiz dönem ile 36 aya varan vadelerle yapılandırabilirken ticari segmentteki müşteriler ise altı ay ödemesiz olarak 60 aya kadar aylık yüzde 0,98'den başlayan faiz oranlarıyla çözüme kavuşabilecek.

YORUMLAR
  Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması
Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması