A24.com.tr » eğitim » Uzay Kampı'nın yaz Kamplarına kayıtlar başladı

Uzay Kampı'nın yaz Kamplarına kayıtlar başladı

Uzay Kampı'nın yaz Kamplarına kayıtlar başladı

UZAY KAMPI'NIN YAZ KAMPLARINA
KAYITLAR BAŞLADI

Uzay Kampı Türkiye’nin, 7-15 yaş arası çocuklar için farklı içerik ve sürelerde uygulayacağı yaz kampı programları için kayıtlar başladı. Tüm programlar pandemi dönemine özel tedbirler alınarak düzenlenecek. 

Uzay Kampı Türkiye’nin yaz kampı programları, astronotların uzayda nasıl yaşadıklarından, geleceğin yaşam alanı Mars’ta oluşturulacak koloniye ve uzay mekiği sistemlerine kadar uzanan birçok ilginç ve eğlenceli aktiviteden oluşuyor. Temmuz ve Ağustos aylarında uygulanacak yatılı programlar, çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak ve aynı zamanda uzun süredir devam eden pandemi sürecinde, uzak kaldıkları interaktif eğitimlerle sosyal gelişimlerine de destek verecek şekilde kurgulandı. 7-15 yaş grubu için hazırlanan kamp programlarında, katılımcıların verimli zaman geçirmeleri ve eğlenirken öğrenmeleri hedefleniyor.

Ailelere Özel Programlara Büyük İlgi

Çocukların kendi başlarına katılabilecekleri 2 ve 6 günlük program alternatiflerinin yanı sıra 7-10 yaş grubundan çocuklara özel, ebeveynleri veya bir yetişkinle birlikte katılabilecekleri 2 günlük konaklamalı program seçeneği de sunulacak. Gelen yoğun taleplerle rezervasyonlar şimdiden dolmaya başladı. Yaz tatillerinin gözde programı 6 günlük “Galaktik” Yaz Kamplarına katılım için 31 Mayıs’a kadar sürecek erken kayıt indirimi sunuluyor.  
 


YORUMLAR
  Perseid Meteor Yağmuru izleyenleri büyüledi...
Perseid Meteor Yağmuru izleyenleri büyüledi...