A24.com.tr » yaşam » Uşak'ta okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba 2019 okul var mı yok mu?

Uşak'ta okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba 2019 okul var mı yok mu?

Uşak'ta okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba 2019 okul var mı yok mu?

Uşak'ta yarın okullar tatil mi? Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı Uşak'ta da etkisini gösterirken veliler ve öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

  Uşak'ta yarın okullar tatil mi? Kar yağışının etkisini arttırmasıyla birlikte kentte yaşayan insanlar ulaşımda büyük zorluklar çekiyor. Öğrenciler ve velilerin gözü kulağı ise valilikten gelecek olan 'Okullar tatil edildi' haberinde...

UŞAK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Uşak'ta okulların tatil olup olmadığı araştırılan konular arasında yer aldı. Uşak Valiliği tarafından yapılan güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

Yoğun kar yağışının; Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri, Konya'nın güney ve batı ilçeleri, Ankara, Kırıkkale, Çorum ve Amasya çevreleri, Samsun'un iç kesimlerinde , Adıyaman'ın 1000 metre üzerinde olduğu kuzey kesimlerinde ve Konya-Antalya yolunun Toroslar bölümünde, Diyarbakır'ın kuzey kesimlerinde, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayı, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Uşak'ta okulların tatil olup olmadığı araştırılan konular arasında yer aldı. Uşak Valiliği tarafından yapılan güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABER Tekirdağ'da okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba kar tatili var mı yok mu? Tekirdağ'da okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba kar tatili var mı yok mu?

Bugün hava durumu nasıl olacak?
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve kar yağışlı 1

İstanbul: Çok bulutlu doğusu hafif karla karışık yağmurlu, gece saatlerinden sonra batısı kar yağışlı 5

İzmir: Çok bulutlu 8

Adana: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 13

Bursa: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

Antalya: Çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı 13

Samsun: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

Erzurum: Çok bulutlu ve kar yağışlı 1

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu 6

YORUMLAR
  Yalancıyı anlamanın 7 yolu
Yalancıyı anlamanın 7 yolu