A24.com.tr » magazin » Ünlülerin yeni modası gençlik fotoğraflarını paylaşma oldu

Ünlülerin yeni modası gençlik fotoğraflarını paylaşma oldu

Ünlülerin yeni modası gençlik fotoğraflarını paylaşma oldu

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yeni bir akım başlatma çabası içerisine girdiği Ebru Şallı'nın ardından bir diğer ünlü isimde sosyal medya hesabından 25 yıl önceki halini paylaştı.

 Çocuklar Duymasın dizisiyle tanınan ve daha sonra ekranlara ara veren Pınar Altuğ instagram hesabından 25 yıl önceki fotoğrafını paylaştı.

1994 yılında Miss Turkey seçildikten sonra Türkiye'nin tanınan yüzü olmaya başlayan Pınar Altuğ, 2008 yılında Yağmur Atacan ile evlendi. 2009 yılında Su adlı çocukları olan çift instagram'dan bol bol fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Bugün geçmişe dönük fotoğraf paylaşan Pınar Altuğ bizi 1992 yılına kadar götürdü. 25 yıl öncesinin fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ'un siyah saçları ise dikkat çekti. Pınar Altuğ bugün yaptığı paylaşımla takipçilerini eski günlere götürdü.

25 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ lise 2'den fotoğraf paylaştı.

Genç görüntüsüyle dikkat çeken Pınar Altuğ 17 yaşındaki fotoğrafını paylaştı. Bir haftadır bu fotoğraf paylaşamayı beklediğini söyleyen Pınar Altuğ'un fotoğrafı birçok beğeni ve yorum aldı. Binlerce beğeni ve yorum alan Pınar Altuğ'a değişmeyen güzellik yorumu yapıldı.

 

 

YORUMLAR
  IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar
IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar