A24.com.tr » yaşam » Ünlülerden Tarık Akan mesajları

Ünlülerden Tarık Akan mesajları

Ünlülerden Tarık Akan mesajları

Tarık Akan'ın hayatını kaybetmesinin ardından ünlü isimler de acılarını sosyal medya'dan paylaştı.

Ünlü isimler Tarık Akan'ın vefatının ardından duydukları acıyı sosyal medya ve bağlandıkları programlardan dile getirdiler.

İşte o mesajlar; 

KADİR İNANIR

"Çektiğim acıyı sizlere anlatmak istiyorum. İyi bir sinemacıydı. Çevresinde sevilen bir insan! Tedavisi süresince kendisiyle görüştüm. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Hepimiz bu dünyadan göçüp gideceğiz. "

Hülya Koçyiğit

Çok onurlu, çok hassas, çok duygusal bir insandı. Onu sevenlerin hasta olmasını bu nedenle istemedi. Konuştuğumda sesi çok yorgundu. Umutlu konuşmuştuk ama maalesef karaciğerine metastaz yaptığını öğrenmiştim. Yeşilçam’a girdiği günlerde pırıl pırıl, yakışıklı bir gençti. Çok güçlü bir aktör oldu, çok önemli ödüller aldı. Hayatı boyunca hep inandığı işleri yapmak için çırpındı. Çok önemli filmleri hayata geçirmek istedi. Onu çok seviyorum. Filmleriyle Türk Halkı onu sonsuza kadar yaşatacak.

ALİ SUNAL

Güle güle kalbi de yüzü kadar yakışıklı abim. Tek tesellim iki kardeş kavuştunuz. Nur içinde yat

FATMA GİRİK

Solan bir yaprak gibi düştü Tarık… Türk sinemasında iyi işler yapan, devrimci, eğitimci, sinemaya çok emeği geçmiş bir adamı iki kelimeyle anlatmak mümkün mü? Tüm Türkiye’nin başı sağolsun.

FİLİZ AKIN

"Almanya'dayım. Şu an öğrendim, ve resmen bakakaldım. Hiç ihtimal vermiyorum, o savaşçıdır! Tedavi süresinde kendini göstermek istemedi ama kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır diye düşünürken... Bu habere hala inanamıyorum. O sadece en önemli festivallerde ödül kazanmış büyük bir aktör değil, çok değerli bir dost, çok iyi kalpli çok sevecen bir insandı. Güle Güle güzel bakışlı arkadaşım... Nurlar içinde yat... Mekanın cennet olsun...

ENGİN ALTAN DÜZAYATAN

Tüm çocukluğum, gençliğim gözümün önünden geçti, Nur içinde yat Tarık abi..

LEVENT ÜZÜMCÜ

Çok iyi, çok güzel, çok doğru bir abimizi kaybettik. Bir eksildik bugün.

METİN UCA

Türkiye'nin ve sinemasının özeti, güzel yürekli devi, Tarık Akan'ı kaybettik ne yazık ki. Anısına, sonsuz saygıyla

İLGİLİ HABER Tarık Akan ne zaman defnedilecek? Tarık Akan ne zaman defnedilecek?

 

 

YORUMLAR
  Uzaylılar neye benziyor?
Uzaylılar neye benziyor?