A24.com.tr » yaşam » Ünlü YouTube fenomeni Ruhi Çenet trafik kazası geçirdi (Ruhi Çenet kimdir)

Ünlü YouTube fenomeni Ruhi Çenet trafik kazası geçirdi (Ruhi Çenet kimdir)

Ünlü YouTube fenomeni Ruhi Çenet trafik kazası geçirdi (Ruhi Çenet kimdir)

Video paylaşım sitesi YouTube'da yaptığı videolarla milyonlarca takipçisi olan Ruhi Çenet feci bir trafik kazası geçirdi. Ruhi Çenet kimdir, sağlık durumu nasıl, öldü mü?

 Ruhi Çenet'in geçirdiği trafik kazası takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanırken sağlık durumu hakkında bir açıklama geldi.

Video paylaşım sitesi Youtube'da 2,5 milyondan fazla takipçisi bulunan ve özellikle eğitici videolar ile sayısız hayranı bulunan Ruhi Çenet, Orhangazi'de kendi kullandığı otomobil ile kaza yaptı. Hafif yaralanan Ruhi Çenet Orhangazi Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 10.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre video paylaşım sitesi Youtube'da özellikle eğitici ve öğretici videolar paylaşarak 2,5 milyondan fazla takipçi sayısına ulaşan ve bir fenomen haline gelen Ruhi Çenet (37), 41 K 1122 plakalı otomobil ile Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda Bursa istikametinden İstanbul istikametine seyir halindeyken, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

 

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Bariyerleri parçalayarak durabilen ve hurdaya dönen otomobilde bulunan Youtube fenomeni Ruhi Çenet ile yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı Yusuf Fazıl Çuhadar (22) yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan Ruhi Çenet ile arkadaşı Yusuf Fazıl Çuhadar burada ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Çenet, 1990 doğumlu. Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor.

Videolarını ilk olarak Hindistan’da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonra İstanbul’a taşınıyor.

“Ruhi Çenet Videoları” önemli çünkü onları değerli kılan özellikleri bilgi verici olmaları. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor.

Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet’in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 1. 6 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda.

 

YORUMLAR
  Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi
Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi