A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncunun evinde intihar etti

Ünlü oyuncunun evinde intihar etti

Ünlü oyuncunun evinde intihar etti

Oyuncu Yeşim Gül, 'kredi' yüzünden tartıştığı işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen’i terk etti. Sevgilisinin evine barışmak için giden Peçen, ünlü oyuncuyu barışmaya ikna edemeyince intihar etti.

Ünlü oyuncu Yeşim Gül, kendisinden 25 yaş küçük işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen'e iddiaya göre kredi çektirdi. Kredi borcunu ödeyemeyen engelli genç, bir de üstüne Gül tarafından terk edildi. Barışmak için Gül'ün evine giden Peçen, tartışma sonrası pencereden atlayarak canına kıydı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen Serdar Peçen, geçtiğimiz cuma günü konuşmak için ünlü oyuncunun Beşiktaş'taki evine gitti. Sevgilisini barışmaya ikna edemeyen genç adam, pencereden atlayarak intihar etti. Gül, polis ekiplerini çağırarak durumu bildirdi. Gencin ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Peçen'in ağabeyi, "Kardeşim işitme engelliydi. Dizilerde oyunculuk yapıyordu. Yeşim Gül ile ilişkisi ona iyi geliyordu. Yeşim hanım için kredi çekmişti. Ödeyemedi. Yeşim hanım onu terk etti" dedi. 

YORUMLAR
  Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı
Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı