A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Ünlü oyuncudan şaşırtan itiraf: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum

Fazilet Hanım ve Kızları isimli diziyle ekrana gelen oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medyada yayınlanan bir programda yaptığı itirafla gündem oldu.

Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide Yağız karakterini canlandıran oyuncu Çağlar Ertuğrul son dönemde büyük çıkış yakalayan isimlerde.

Sosyal medya üzerinden yayınlanan bir programa konuk olan Çağlar Ertuğrul, itirafıyla gündem oldu.

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medya üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. Genç oyuncu, sosyal medya hesaplarındaki takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

"KADIN OLSAYDIM LEZBİYEN OLURDUM"

Bir takipçisinin "Kadın olsan, kendinde hangi özelliği severdin?" sorusu üzerine şaşkınlık yaşayan yakışıklı oyuncu, "Kadın olsaydım lezbiyen olurdum muhtemelen. Çünkü erkeklerde ne buluyorsunuz anlamıyorum" şeklinde esprili bir cevap verdi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

5 Kasım 1987 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Çağlar Ertuğrul, ilkokul ve lise eğitimini memleketi İzmir'de tamamladı. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun olan oyuncu, 2011 yılında Koç Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü'nü başarıyla bitirdi. Tiyatroyla ilk kez üniversite yıllarında tanışan Çağlar Ertuğrul, Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahnelere adım atmış oldu. 

YORUMLAR
  Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?
Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?