A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine transfer oldu

Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine transfer oldu

Ünlü oyuncu Yasak Elma dizisine transfer oldu

Fox'ta ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir transfer yapıldı. İşte o oyuncu...

Medyapım'ın FOX için çektiği "Yasak Elma" dizisi ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor.

Pazartesi akşamlarına damga vuran diziler arasında yer alan "Yasak Elma"nın son bölümünde Ender (Şevval Sam) ile Alihan'ın (Onur Tuna) şok evlilik kararı bütün dengeleri alt üst etmiş ve Alihan'ın evlilik teklifini kabul etmek için özel bir parti organize eden Zeynep'i (Sevda Erginci) adeta yıkmıştı.

Zeynep ile Alihan'ın karşı karşıya gelmesinin ardından dizinin 27. bölümünde projeye Dündar adlı yeni bir karakter katılacak.

Melis Civelek ile Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı dizide Dündar rolünü Erdem Kaynarca canlandıracak.

Son olarak Bir Deli Rüzgâr dizisinde rol alan Erdem Kaynarca'nın hayat vereceği Dündar ile Zeynep'in yolları tesadüfen kesişecek.

Erdem Kaynarca kimdir?

1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Erdem Kaynarca, 6 yaşından beri kitap okuma alışkanlığı vardır. Çocukluğundan itibaren eline ne geçtiyse okumuş. Kitapların etkisinden mi bilinmez, lise döneminde hayali filozof olmaktı. Bu doğrultusunda ilerlemek için,  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanıp ikinci üniversite eğitimini de yapmıştır. Erdem Kaynarca’nın 11-12 yaşından beri sporla ilgisi vardır. 4 yıl profesyonel olarak yüzmüş, sonraki yıllarda basketbol, tenis, fitness ve yogayla uğraşmıştır. ODTÜ’de okuduğu yıllarda Amerikan futbolu oynamıştır. Genç oyuncu Tiyatro ve reklam filmleriyle tanınmaya başlayan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimi Show TV de yayınlanan Kalp Atışı adlı dizide Mehmet karakterini canlandırdı. Modern dansla da uğraşan yakışıklı oyuncu, 2016 yılında Emanet isimli filmde de rol almıştır.

YORUMLAR
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?