A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncu Ezgi Baylar da Talat Bulut'un tacizine uğramış (Ezgi Baylar kimdir?)

Ünlü oyuncu Ezgi Baylar da Talat Bulut'un tacizine uğramış (Ezgi Baylar kimdir?)

Ünlü oyuncu Ezgi Baylar da Talat Bulut'un tacizine uğramış (Ezgi Baylar kimdir?)

Katıldığı moda yarışmasından sonra oyunculuğa adım atan Ezgi Baylar, son günlerin tartışılan ismi Talat Bulut'la ilgili şok bir itirafta bulundu ve Bulut'un kendisini de taciz ettiğini açıkladı.

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin setinde yaşanan taciz skandalının yankıları dinmeden, olayın baş aktörü Talat Bulut'la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Arka Sokaklar dizisinde rol alan oyuncu Ezgi Baylar, Talat Bulut'un kendisine video göndererek tacizde bulunduğunu itiraf etti.

İLGİLİ HABER Talat Bulut kimdir nereli kaç yaşında - Yasak Elma dizisi setinde taciz iddiası! Talat Bulut kimdir nereli kaç yaşında - Yasak Elma dizisi setinde taciz iddiası!

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kendisinin de Talat Bulut tarafından taciz edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Baylar'a kısa sürede binlerde destek mesajı geldi.

EZGİ BAYLAR KİMDİR?

Ezgi Baylar, 1983 yılında doğdu. Lisans etğimini Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde tamamladı. 2014 yılında Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmaya katıldı. 2015 yılında da benzer bir formattaki “İşte Benim Stilim” yarışmasına katıldı. Öykü Serter‘in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Ünal, Gizem Güler, Gülnihal Candan, Gülşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı. İşte Benim Stilim'in en iddialı isimlerinden biri olan Ezgi Baylar, kayın validesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu. Yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Güle Güle Oturun isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!