A24.com.tr » medya » Ünlü isimlerden Erdoğan Demirören mesajı

Ünlü isimlerden Erdoğan Demirören mesajı

Ünlü isimlerden Erdoğan Demirören mesajı

Bugün öğle saatlerine doğru solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ünlü iş adamı Erdoğan Demirören'le ilgili ünlü simalardan mesajlar geldi.

İşte medya, siyaset ve sanat dünyasından yapılan paylaşımlardan bazıları...

Kadri Gürsel: Erdoğan Demirören vefat etmiş. Üzgünüm. Daha uzun yaşamasını isterdim. Acılı ailesine başsağlığı dilerim

Tuncay ÖZKAN: Demirören Grubu’nun sahibi Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Sevgili Erdoğan Demirören'e Allah'tan rahmet, Demirören ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Can Ataklı: Çok ilginç. Hürriyet'in yeni sahibi Erdoğan Demirören vefat etti. Bütün gazete ve haber sitelerinde vefat haberi var. Hürriyet'te ise yok. Erdoğan Demirören'le çok medeni bir hukukumuz vardı. Allah rahmet eylesin. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim

Berna Laçin: Sayın Erdoğan Demirören’e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Allah taksiratını affetsin.

Serkan Korkmaz‏: Erdoğan Demirören’in hayatını kaybettiği yönündeki bilgi teyit edilmiş bir bilgi değil. Yakın çevresinden konuştuğumuz kişilerce yoğun bakımda olduğu söyleniyor. Allah acil şifalar versin. 

Mehmet ÖZHASEKİ‏: İş dünyamızın önemli isimlerinden Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

Bekir Bozdağ: Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Demirören ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

Şarkıcı Atilla Taş, hapiste olduğu dönemde kendisiyle ilgili Demirören Medya'ya ait gazetelerde yapılan haberler nedeniyle Erdoğan Demirören'e hakkını helal etmediğini söyledi. Ancak Taş, kısa süre içinde gelen tepkilerin ardından bu paylaşımını Twitter'dan kaldırdı.

 

YORUMLAR
  İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri
İstanbul'da sömestrin en eğlenceli adresleri