A24.com.tr » magazin » ÜNLÜ İSİMLER MERSİN İÇİN BULUŞTU!..

ÜNLÜ İSİMLER MERSİN İÇİN BULUŞTU!..

ÜNLÜ İSİMLER MERSİN İÇİN BULUŞTU!..

Mersin’de bu yıl 2. kez düzenlenecek olan Altın Çilek Ödülleri Töreni’nin lansmanı, İstanbul Baltalimanı’ndaki Portaxe’te, birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti.

Saygın Medya - Saygın Kurt tarafından, 13 Ekim’de, Divan Mersin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan 2.  Mersin Altın Çilek Ödülleri Töreni öncesi yapılan tanıtıma sahne ve televizyon dünyasından tanıdık birçok ünlü isim katıldı.

Portaxe’te, Lütfü Sapmaz’ın ev sahipliğinde verilen kahvaltıda, “Seksenler” dizisinin Hilmi’si Deniz Oral, aynı dizinin Kasap Bahtiyar’ı Faruk Sofuoğlu, sunucu Merve Akıncı, ünlü müzik adamı Ahmet Baran, usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, oyuncu, sunucu ve şair Uğur Aslan, yazar Kahraman Tazeoğlu, yakında çekilecek “Bergen” filminde Bergen’in eniştesi rolünde izleyeceğimiz başarılı oyuncu Mehmet Kefli, duayen magazinci Oktay İnci, Klass Magazin Dergisi İmtiyaz Sahibi Muammer Kapucuoğlu, Divan Mersin operasyon müdürü Eren Özkan, usta oyuncu Nuri Alço ve Şafak Sezer’in de rol aldığı, dijital platformda yayınlanacak olan “Anunnakiler” isimli dizide “Şeyma” rolüyle izleyeceğimiz genç oyuncu Şeyma Baday gibi isimler hazır bulundu.

Kahvaltı sonrası lansmana katılan ünlü isimlerle tek tek röportaj yapan Şeyma Baday, sempatik tavırları ve başarılı sunuculuğuyla dikkat çekti.

UĞUR ASLAN’DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMA; “HERKES MÜGE ANLI OLMA PEŞİNDE”

Sunucu Şeyma Baday’ın sorularını yanıtlayan Uğur Aslan, güzel sunucunun “yıllarca sizi Seda Sayan’la birlikte program sunarken izledik, yine birlikte bir program sunma durumu olabilir mi” şeklindeki sorusuna verdiği cevapla şoke etti!.. Uğur Aslan şunları söyledi; “Çok büyük ihtimalle, hiçbir kadınla tekrar bir araya gelme durumu olmayacak, çünkü her sunucu hanımefendi artık bir Müge Anlı olma peşinde. Tek başına Müge Anlı’nın başarısını yakalama peşinde. O yüzden yanlarında bir erkekten ziyade, yalnız program sunmak istiyorlar, bu da yapımcıları bu anlamda zorluyor. O nedenle ben bundan sonra büyük ihtimalle dizi ve filmlerle devam edeceğim gibi görünüyor”

Toplu fotoğraf çekimi sonrası söz alan organizatör Saygın Kurt, yakın bir tarihte, YDA Dalaman Havalimanı desteğiyle, Türkiye’de büyük ses getirecek bir organizasyona imza atacaklarını dile getirdi. Lansmana katılan isimler, 13 Ekim akşamı Divan Mersin’de gerçekleşecek ödül töreninde buluşmak üzere sözleşti.

YORUMLAR
  Kış olimpiyatlarını ısıtan güzel Anastasia Bryzgalova (Anastasia Bryzgalova kimdir? Yaşı Kaç? Instagram adresi ne? Nereli?)
Kış olimpiyatlarını ısıtan güzel Anastasia Bryzgalova (Anastasia Bryzgalova kimdir? Yaşı Kaç? Instagram adresi ne? Nereli?)