A24.com.tr » magazin » Ünlü çift boşanıyor mu?

Ünlü çift boşanıyor mu?

Ünlü çift boşanıyor mu?

Geçtiğimiz ağutos ayında boşanacakları iddia edilen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti instagramdan fotoğrafları sildi.

 Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çiftinin boşanacağı iddia edildi.
2014 yılında evlenen ünlü çiftin boşanacağı iddia edildi. Bu iddiayı güçlendiren ise Birce Akalay'ın İnstagram'dan fotoğraflarını silmesi oldu. Ünlü çift tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz ağustos ayında da boşanacakları iddia edilmişti. Akalay, önceki gün Instagram hesabını düzenledi ve eşinin bulunduğu tüm kareleri sildi.

Geçen nisanda da benzer bir tavır sergileyen ama o dönem sadece hesabını geçici olarak kapatmakla yetinen oyuncunun attığı yeni adım, bu kez ayrılmaya kararlı olduğu şeklinde yorumlandı.

SARP LEVENDOĞLU'NUN YENİ DİZİSİ BAŞLIYOR
Uzun süre ekranlardan ayrı kalan Sarp Levendoğlu'nun yeni dizisi başlıyor. ATV ekranlarında gelecek olan Ölene Kadar adlı dizide Sarp Levendoğlu, uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşacak.

BİRCE AKALAY İLE DİZİ SETİNDE TANIŞTILAR
Küçük Ağa dizi setinde başlayan aşkları 2014 yılında evliliğe dönüştü. Çiftin çocukları bulunmuyor. Sarp Levendoğlu, Birce Akalay'a olan aşkını görür görmez tutuldum olarak tanımlıyor. Ünlü çiftten iddialar sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

 

 

YORUMLAR
  Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...
Daha uzun yaşamanın 11 önemli sırrı...