A24.com.tr » yaşam » Üniversitelilerin yaratıcı çözümü belediyeyi güldürdü

Üniversitelilerin yaratıcı çözümü belediyeyi güldürdü

Üniversitelilerin yaratıcı çözümü belediyeyi güldürdü

Antalya'da öğrencilerinin kanepe taşımak için buldukları yaratıcı çözüm, Muratpaşa Belediyesi'ni gülme krizine soktu. Koca kanepeyi çöp konteyneri ile taşıyan öğrenciler, belediyeye teşekkür etti.

Üniversite öğrencilerinin yaratıcılıkları sınır tanımıyor. Antalya'daki iki üniversitelinin buldukları bir kanepeyi evlerine taşımak için uyguladıkları "yaratıcı" çözüm, Muratpaşa Belediyesi'nin Twitter hesabı ile aralarında esprili diyaloglara neden oldu.

Antalya Muratpaşa'da iki öğrenci, buldukları bir kanepeyi evlerine taşımak için belediyeye ait çöp konteynerini kullandı. Belediyeye sosyal medyadan teşekkür eden gençlere belediyenin Twitter hesabından ise bu "yaratıcı" gençlere esprili bir yanıt geldi.

BELEDİYE VE ÖĞRENCİLER ARASINDA YAŞANAN DİYALOG GÜLDÜRDÜ

Sosyal medyada iki öğrenci ile CHP'li Muratpaşa Belediyesi'nin yazışmaları ilgi çekti. Öğrenciler, sokakta buldukları bir kanepeyi evlerine belediyeye ait çöp konteyneri ile taşıdı. Bu taşımayı fotoğraflayan öğrenciler, belediyeye “Konteyneri 15 dakikalığına böyle bir hizmet için kullandık, teşekkür ederiz. Konteyneri aldığımız gibi bıraktık" mesajı gönderdi.

Belediyeden ise gençlerin fotoğraflı mesajına “Kaç yıllık belediyeyiz, çöp konteynerinin bu fonksiyonunu hiç fark etmemiştik. Bir yaşımıza daha girdik. Yardımcı olabildiysek ne mutlu" yanıtı verildi. 

YORUMLAR
  Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü
Antik Mısır'ın 4 bin yıllık gizemi çözüldü