A24.com.tr » eğitim » Üniversite öğrencilerine KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi'de staj fırsatı

Üniversite öğrencilerine KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi'de staj fırsatı

Üniversite öğrencilerine KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi'de staj fırsatı

Başlangıç Noktası koordinasyonuyla bir araya gelen KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi şirketleri, 6 üniversite öğrencisine rotasyonlu “İş Analisti” staj fırsatı sunacak.

Üniversitelerin 3'üncü sınıf öğrencilerine açık olan programa son başvuru tarihi: 27 Şubat 2024.

Toplumsal ve çevresel fayda için farklı sosyal ağları bir araya getiren Türkiye Bilişim Vakfı platformu Başlangıç Noktası koordinasyonuyla; KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi iş birliği ile hayata geçirilen “İş Analisti Staj Yolculuğu” başvuruları başladı. İş Analisti Staj Yolculuğu, staj deneyim fırsatı ile birlikte, üniversite üçüncü sınıf öğrencilerine, mezuniyet öncesi kariyerlerindeki ilk adımı atmalarına destek olacak. 
 
Türkiye'nin önemli üç şirketini bir araya getiren proje, başvuranlar arasından seçilecek 6 üniversite öğrencisini ağırlayacak. Programa seçilen 6 öğrenci, kendi tercihleri ile uzaktan veya fiziksel olarak KPMG, Podbee ve İstanbul Ekonomi şirketleriyle deneyim yolculuğuna çıkacak. Stajyerler üç farklı şirkette yazılım, analitik düşünme ve araştırma becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Üniversiteli gençler bu deneyim yolculuğu ile mezuniyet öncesi kariyerlerine Başlangıç Noktası eşliğinde güçlü bir adım atacaklar.
 
Her üç şirkette de 3 ay staj yaparak toplam 9 ay sürecek program için başvurular 27 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. Adayları, yetkinliklerini keşfetmelerini sağlayan test ve envanterlerin yanı sıra, eğitimler ve jüri mülakatları bekliyor. 
 
Program başvuruları Microfon ve Youthall platformu üzerinden alınıyor. Programdan önce sunulacak olan eğitimler ise, Enocta platformu üzerinden uzman kişiler tarafından verilen çevrimiçi video eğitim içerikleri ile sağlanıyor. Ayrıca Youniverse ve Wext de İngilizce içerikleri ile destek olacak. 
 
Detaylı bilgi için: https://internfellow.baslangicnoktasi.org/is-analisti-staji-yolculugu/
Başvuru için: https://www.youthall.com/tr/turkiyebilisimvakfi/is-analisti-staj-yolculugu_11/

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!
Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!