A24.com.tr » magazin » Uğur Akkuş kimdir - Ebru Şallı Uğur Akkuş'tan hamile mi - Uğur Akkuş kaç yaşında

Uğur Akkuş kimdir - Ebru Şallı Uğur Akkuş'tan hamile mi - Uğur Akkuş kaç yaşında

Uğur Akkuş kimdir - Ebru Şallı Uğur Akkuş'tan hamile mi - Uğur Akkuş kaç yaşında

İki çocuk annesi Ebru Şallı'nın evli ve çocuklu iş adamı Uğur Akkuş'la olan yasak aşkında yeni bir gelişme yaşandı. Ebru Şallı'nın Uğur Akkuş'tan hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 Yasak aşk skandalıyla gündeme bomba gibi oturan Ebru Şallı'nın bu ilişkiden hamile kaldığı söyleniyor.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş cephesinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aile arasında imam nikahı kıydığı iddia edilen çiftin İstinye'de birlikte yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

İLGİLİ HABER Ebru Şallı'nın yasak aşkından sokak ortasında eşine dayak! Ebru Şallı'nın yasak aşkından sokak ortasında eşine dayak!

Bugün ‘Duymayan Kalmasın’ programda Ebru Şallı'nın hamile olduğu haberine yer verildi. İddialara göre Harun Tan da, bu süreçte çocukları Beren ve Pars'ın psikolojik olarak etkilenmesini engellemek için eski eşine uyarıda bulundu.

İLGİLİ HABER

EBRU İSYAN ETTİ

Sessizliğini koruyan Ebru Şallı hakkında çıkan haberlere ve hamile kaldığı dedikodularına isyan etti.

Şallı hamile misiniz? sorularına, "Çok büyük iftiraya ve vicdansızlığa uğruyorum, sustuğuma bakmayın. Hukuk bu iftira atanlara cevabını verecektir" dedi.

İLGİLİ HABER Ebru Şallı evli iş adamıyla otelde basıldı! Ebru Şallı evli iş adamıyla otelde basıldı!

Sevgilisi Uğur Akkuş'un ağabeyi Murat Akkuş'un 'Onlar imam nikahı kıydı yakında evlenecekler" sözlerine ise, "Öyle bir şey yok, öyle biri de yok. Var olmayan kişiler telefonla bağlayıp konuşturuyorlar. Onlarında hesabını hukuk soracak." dedi.

YORUMLAR
  Süper kahramanların kostümsüz halleri
Süper kahramanların kostümsüz halleri