A24.com.tr » dizi haber » Ufak Tefek Cinayetler'de olay yaratan sahne!

Ufak Tefek Cinayetler'de olay yaratan sahne!

Ufak Tefek Cinayetler'de olay yaratan sahne!

32. Bölümde yaşanan büyük kavga sonunda kim öldü?

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde yaşananlar;

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı.

Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var!

Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Öte yandan, sezon finaline kavga sahneleri damga vuruyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN 31. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya'yla başka Elif'le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor.

Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak?

Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!

YORUMLAR
  Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!
Nusret Gökçe Burak Özçivit'i tahtından indirmeyi başardı!