A24.com.tr » yaşam » Ufak Tefek Cinayetler Taylan Ferit Aktuğ kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Taylan Ferit Aktuğ kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Taylan Ferit Aktuğ kimdir kaç yaşında

Yeni bölümüne saatler kala Ufak Tefek Cinayetler'in Taylan karakterine hayat veren Ferit Aktuğ'un kim olduğunu ve dizi hakkında ki detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümüne saatler kaldı. Saat 20.00'da yayınlanacak olan yeni bölümde Sarmaşıkta büyük bir parti olacak. Yeni bölüm ekranlara gelmeden önce sizler için dizide Taylan karakterine hayat veren Ferit Aktuğ'un kim olduğunu derledik.

Dört kadın ve dört adam arasındaki karanlık sırları anlatan dizide Taylan karakteri, kadın kahramanalrın liseden arkadaşı. Lisedeyken Oya ile sevgili olan Taylan, şimdi Pelin ile evli. Fakat fazlaca rahat olan Taylan'ın evliliği her zaman parçalanabilir bir halde.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler bu akşam 20.00'da 30.bölümü ile Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölümde Sarmaşıkta gerçekleşecek olan yaza merhaba partisi ise büyük merak konusu. Bakalım yeni bölümde neler olacak.

Dizinin yeni bölümünün ön izlemesini aşağıdan bulabilirsiniz. Bununla beraber Taylan karakterini canlandıran Ferit Aktuğ'un biyografisinide aşağıdan okuyabilirsiniz.

Taylan Tarhan Karakteri Kimdir?

Kadınlarla aynı yaşta, aynı liseden Taylan… Lisedeyken Oya’nın sevgilisiymiş, şimdi Pelin’in eşi. Çok yakışıklı ve çok yakışıklı olduğunun fazlaca farkında, bütün karakteri bunun üzerine şekillenmiş, dolayısıyla şımarık bir adam… Çok güvenilir bir karakter değil. Pelin’i her an aldatabilir, bırakıp gidebilir. Zaten iç güveysi kimliğiyle evlenmiş, Pelin’in babasının yanında çalışıyor. Büyük ihtirasların adamı değil Taylan, komik, eğlenceli, hafif bir adam…

FERİT AKTUĞ KİMDİR?

1978 yılında Adana'da doğan Ferit Aktuğ, 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Birçok dizi, sinema filmi ve reklam filminde yer almıştır. Koçum Benim dizisi ile kariyerine adım atan Ferit Aktuğ, Kavak Yelleri dizisi ile ekranların tanınan yüzü olmuştur.

Kariyerinde çok sayıda dizi,tiyatro ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Ferit Aktuğ, başarılı performansları ile izleyenlerden her zaman tam not almayı başaran bir oyuncu olmuştur.

Star TV'nin 2017-2018 sezonunda ekrana gelmeye başlayan yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de rol alan Ferit Aktuğ, bu dizide Taylan rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık’ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı!

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

YORUMLAR
  Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası
Ucuzlaması ile sofralarımızda bol bol yer alan balığın faydasını artırmanın 6 püf noktası