A24.com.tr » yaşam » Ufak Tefek Cinayetler Pelin Bade İşçil kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Pelin Bade İşçil kimdir kaç yaşında

Ufak Tefek Cinayetler Pelin Bade İşçil kimdir kaç yaşında

Yayınlanmasına saatler kala Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncularından Bade İşçil'i ve canlandırdığı Pelin karakterini sizler için derledik.

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünün yayınlanmasına saatler kaldı. Bu akşam Star TV'de yayınlanacak olan yeni bölümde Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil'i sizler için derledik. Bade İşçil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar... 

Ufak Tefek Cinayetler'in konusu 4 kadın ve 4 erkek olmak üzere 8 kişinin arasında geçen karanlık sırları anlatmasıyla tanınıyor ve seviliyor. Dizide Bade İşcil'in canlandırdığı Pelin karakteri ise Merve'nin en yakın arkadaşı. Kocasına çok düşkün olan Pelin, Merve'den bile daka kötü kalpli bir kadın fakat daha çok tatlı yüzünü göstererek dieğr yönünü saklıyor. Yeni bölümlerde asıl amacının ne olduğunu göreceğiz.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un oynadığı Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam saat 20.00'da Star TV'de 30.bölümü ile ekranlarda olacak. Sarmaşıkta yaşaancak büyük partili bölümü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Dizinin yeni bölümünün ön izlemesini aşağıda bulabilirsiniz. Bunun yanında Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil''ın hayat hikayesinide aşağıdan okuyabilirsiniz. Bakalım bu akşam ki yeni bölümde Sarmaşık partisinden hangi olaylar meydana gelecek. Seyirciler nefesini tutmuş bekliyor.

Pelin Tarhan Karakteri Kimdir?

1980 doğumlu. Merve’nin en yakın arkadaşı. Çok sevimli, çok yumuşak mizaçlı görünen ama kara vicdanlı bir kadın. Merve’den daha bile tehlikeli ama çaktırmıyor. Yavaş yavaş neler yapmaya muktedir olduğunu göreceğiz. Çalışmıyor. Klasik bir ev hanımı. Kocasına çok ama çok düşkün, onu bütün dünyadan kıskanıyor ve elinde tutmak için yapamayacağı hiçbir şey yok.

BADE İŞÇİL KİMDİR?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım’la abisi Nişantaşı’nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu’nda 1600 kişi içinden 146’ncı oldu.

Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço‘nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül‘ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star’da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak’dan oyunculuk dersleri aldı.

2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı.
2009-2011 yılları arasında Ay Yapım’ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor.

Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında “Becel” yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı.

Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi.

Filmleri :
2006 – Gülpare
2007 – Metropol Cafe
2009-2011 – Ezel
2011-2013 – Kuzey Güney

Ödülleri :
2012- Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu, Kuzey Güney
2012- Galatasaray Üniversitesi, En İyi Kadın Oyuncu, Kuzey Güney

YORUMLAR
  Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...
Rol aldıkları her dizi hayal kırıklığı yaratan 10 ünlü isim...