A24.com.tr » teknoloji » Twitter'dan 'Anti argo' güncellemesi!

Twitter'dan 'Anti argo' güncellemesi!

Twitter'dan 'Anti argo' güncellemesi!

Twetter'a gelen 'anti-taciz' güncellemesi ile birlikte kullanıcıların zaman çizelgesinde paylaştığı bazı argo kelimeler engellenecek.

 Buna ek olarak, kullanıcılar "yumurta" ları veya varsayılan yumurta avatarını hala kullanan hesapları susturabilecek.

Twitter ayrıca, tazminat olaylarını bu davalarla nasıl baş edeceğini bildiren rahatsız edici kullanıcılara da bilgi verecek.Son olarak, Twitter, davranış bildirilmemiş olsa bile küfürlü davranışlarla meşgul olan hesapları tanımlama konusunda daha proaktif olacak.

Bu güncellemelerin yanı sıra, Twitter, zaten uygulanmış olan özelliklerin kısa bir özetini içeren resmi blogunda bir açıklama yayınladı.

MobileSyrup, bu güncellemeler hakkında konuştu;

"Twitter, haber, bilgi ve görüşün gerçek zamanlı paylaşımını dinlediğinde en iyisi. Bugünkü güncellemeler, neler olduğunu öğrenmek için Twitter'a gelen Kanadalıların deneyimini zenginleştirecek "dedi.

Twitter Kanada haber ve hükümet başkanı Jennifer Hollett, yaptığı açıklamada;

"Hizmetimiz hakkında geniş bir bakış açısı ve bakış açısı sunmakla birlikte, aynı zamanda Twitter'daki herkesin güvenli, üretken bir şekilde etkileşime girme yeteneğine sahip olduğunu da kabul ediyoruz. Kanadalılar ve Twitter'daki insanlar için tüm dünyadan kullanıcı güvenliği alanında Twitter deneyimini geliştirmeye devam edeceğiz "diye konuştu.


Son birkaç hafta, kullanıcıların küfür tweet'lerini nasıl rapor edebileceklerini, kötü amaçlı hesapların oluşturulmasını engelleyeceklerini, daha güvenli arama sonuçlarını nasıl uygulayabileceklerini, kötü amaçlı veya düşük kaliteli tweet'lerin çökmesini ve kullanıcıların başlattığı görüşmelerden gelen bildirimlerin azaltılmasını içeren platform güvenlik prosedürlerinde çok sayıda güncelleme göze çarptı.

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı