A24.com.tr » ajanda » TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! Erken Aşama Girişimleri Hızlandırıyor

TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! Erken Aşama Girişimleri Hızlandırıyor

TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! Erken Aşama Girişimleri Hızlandırıyor

TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır! ile en az MVP aşamasındaki girişimlere eğitim, mentorluk ve TÜSİAD üyelerinin rehberliğinde iş geliştirme fırsatı sunuluyor.

Ölçeklendirilebilir, sürdürülebilir ve globalleşme potansiyeli olan erken aşama girişimlere yönelik kurgulanan hızlandırma programı TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır!'ın başvuruları Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim 2023'te açıldı!
 
TÜSİAD'ın Türkiye'nin girişimcilik ekosisteminin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla 2011 yılından bu yana düzenlediği TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programı kapsamında hayata geçirilen girişim hızlandırma programı başlıyor.

Türkiye İş Bankası'nın ana sponsor, Anadolu Efes, BASF Türk, Destek Patent ve Mazars'ın gümüş sponsor, Paribu Hub'ın ise bronz sponsor olarak desteklediği programın başvuruları Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü olan 29 Ekim 2023 tarihinde başvurularını almaya başladı.
 
TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır!'a en az ana fonksiyonlara sahip ürün (MVP) aşamasında, 18 -35 yaşında bir kurucu ya da kurucu ortağa sahip, şirketleşme aşamasında olan veya son 2 yıl içinde şirketleşmiş girişimler 2 ila 5 kişilik ekip halinde www.bugenclikteisvar.com sitesinden çevrimiçi olarak 11 Aralık 2023'e kadar  başvuru yapabilecek.

YORUMLAR
  Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs
Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs