A24.com.tr » eğitim » TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi - Basamaklar 2021

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi - Basamaklar 2021

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi - Basamaklar 2021

”Basamaklar 2021” Sergisi, Ankara’daki üniversitelerin mimarlık bölümü öğrencilerinin yaratıcı önerileri ve çalışmalarını ilgilileriyle buluşturuyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar”’ın yedincisi Gentaş'ın katkılarıyla 10 Aralık 2021 tarihinde TürkSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

”Basamaklar 2021” Sergisi, Ankara’daki üniversitelerin mimarlık bölümü öğrencilerinin yaratıcı önerileri ve çalışmalarını ilgilileriyle buluşturuyor. Sergide, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TED Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olmak üzere 9 üniversitenin öğrenci projeleri yer alıyor.

Öğrenci sergisi ile öncelikle mimarlık bölümü öğrencilerine TürkSMD Mimarlık Merkezi’ni tanıtmak, benimsetmek, farklı okulların mimarlık öğrencilerini aynı platformda bir araya getirerek etkileşimlerini sağlamak ve böylece mimarlık eğitimine ve ortamına katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Gentaş'ın katkılarıyla yapılan, pandemi koşulları nedeniyle tamamen dijital olan ve tüm mimarlık camiasının davetli olduğu serginin açılışı 10 Aralık 2021 tarihinde saat 19:00’da yapılacak. Sergi, 24 Aralık 2021 tarihine kadar (hafta içi, saat 10:00 – 19:00 arasında) TürkSMD Mimarlık Merkezi’nde gezilebilir.

Açılış: 10 Aralık 2021 Cuma

Saat: 19:00

Yer: TSMD Mimarlık Merkezi

YORUMLAR
  Mısırın faydaları
Mısırın faydaları