A24.com.tr » magazin » Türkiye'ye gelen Amanda Cerny'den büyük vefa! Nevşehir'de köy okulunu boyadı

Türkiye'ye gelen Amanda Cerny'den büyük vefa! Nevşehir'de köy okulunu boyadı

Türkiye'ye gelen Amanda Cerny'den büyük vefa! Nevşehir'de köy okulunu boyadı

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldiğini duyuran Amerikalı sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, Türk hayranlarının sevgisini kazanacak bir davranışta bulundu.

Cerny, Nevşehir'de bulunan bir köy okulunu elleriyle boyayıp öğrencilerle birlikte zaman geçirdi.

KÖY OKULUNA BOYA BADANA YAPTI

27 yaşındaki Amerikalı yıldız Amanda Cerny, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Türkiye turuna başlayan güzel yıldız Nevşehir'in Ürgüp'e bağlı Sofular Köyüne geldi. Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın organizesiyle İstanbul ve Samsun'dan üniversitelerden gelen öğrencilerle birlikte Sofular Köyü'ne gelen Cerny, okula boya badana yaptı. Sofular Köyü halkıyla eğlenceli vakit geçiren Cerny'e ise ilgi büyüktü.

"Kapadokya'da küçük bir köyde bu okulu yenilemeye yardımcı olmak için TOG'daki gönüllülere çok teşekkür ederim.Eğitim almak için güvenli ve konforlu bir yer çocuklarımız için bir zorunluluktur. Bugünün videosu yakında geliyor. Çok sevgi dolu. Sadece şimdi düzenlemeliyim. En iyi zaman geçirdim. Dünyanın dört bir yanından, bambaşka bir kültüre ve evde hissetmeye nasıl gidebildiğim güzel. Farklı diller konuşsak da, birbirimizden çok farklı değiliz. Gülüyoruz. Güleriz. Ağlarız. Severiz. Hepimiz insanız."

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

27 yaşındaki ünlü yıldız köy halkıyla olduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Cerny'nin bu hareketi ise büyük allkış topladı.

YORUMLAR
  Survivor 2017'de yarışan kadın yarışmacılar şimdilerde ne ile uğraşıyor? Değişimlerine inanamayacaksınız!
Survivor 2017'de yarışan kadın yarışmacılar şimdilerde ne ile uğraşıyor? Değişimlerine inanamayacaksınız!