A24.com.tr » magazin » Türkiye'nin en iyi ekibiyle çalıştım

Türkiye'nin en iyi ekibiyle çalıştım

Türkiye'nin en iyi ekibiyle çalıştım

Yaza İmalat Hatası şarkısı ile bomba gibi girmeye hazırlanan Ivana Sert muhabirimiz Emirhan Gökdepe'ye konuştu. İlk defa bir şarkı seslendiren Sert, geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A24 - ÖZEL

 

Daha önce moda tasarımcılığı, sunuculuk ve oyunculuk gibi işlerde başarılı olan Ivana Sert, bu sefer de şarkıcılığa soyundu. "İmalat Hatası" şarkısıyla müzik piyasalarına giren ve bu yaza damga vurmak isteyen başarılı sunucu muhabirimiz Emirhan Gökdepe ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

Burada bırakmayacağım

Müzik kariyerindeki geleceği hakkında bilgiler veren Ivana Sert, "Düşünüyorum burada bırakmayacağım çok güzel enerji aldım. Çok güzel tepkiler aldım o yüzden burada bırakmayacağım. Müziği zaten çok seviyorum. 8 yaşımdayken tek başıma konservatuara gittim ve kayıt oldum. Onun için müzik benim için çok önemli. Moda da çok önemli ikisini bir arada yürütmeye çalışacağım." dedi.

Yapmak istediği müzikten ve şarkısına duyduğu güvenden bahseden Sert, "Farklı bir tarzla girmek istedim. Balkan ülkelerinden geldim. Müzikte Balkanların ritim ve melodisi var. Müzikte Türk ve Balkan ezgileri karışımı var. O yüzden bu türde devam etmek istiyorum. Kendi kozmetik markımı üretmeden öncede aynı şey oldu. Bir çok eleştiri aldım. Aynı şey şu anda şarkı içinde oluyor ama ekip o kadar iyi ki konuşanlar boş konuşuyor. Sevenler çok güzel tepki veriyor, sevmeyenler çok kötü tepki veriyor." ifadelerini kullandı.

En önemli rol iyi bir anne olmak

Mutluluğundan ve gelecekle ilgili planlarından da bahseden başarılı moda tasarımcısı, "Şu ana kadar kendime yakıştırabildiğim ve başarılı olabileceğim işleri denedim. Şimdi buradayım zamanla ne olacağı belli olmaz. Zamanla insanlar değişiyor hayalleri de istekleri de değişiyor. Benim için en başarılı en önemli rol iyi bir anne olmak." dedi.

Türkiye'nin Wonder Woman'ı olmak isterim

Oyunculuk kariyeri hakkında da konuşan Sert, "Şu an da film tekliflerine açık değilim başka işlerim çok yoğun tempoda gidiyor. Biliyorsunuz oyunculuk için uzun zaman harcanması gerekiyor özellikle diziler. En iyi şekilde yapabilmek için tamamen boş olmam gerekiyor. Aksiyon filmlerini çok severim. Lara Croft gibi süper kahraman filmleri gibi bir film yapmak isterim. Türkiye'nin Wonder Woman'ı olsam güzel olur. " şeklinde konuştu.

(RÖPORTAJ/EMİRHAN GÖKDEPE)

 

YORUMLAR
  Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)
Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)