A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (28 Haziran 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (28 Haziran 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (28 Haziran 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

» 3. ULUSLARARASI CEF KONFERANSI
Yer: Sabancı Center

» YAPAY ZEKA, EMEK VE EMEĞİN HUKUKU SEMPOZYUMU
Yer: Türkiye Barolar Birliği

» 2. ULUSLARARASI İSTANBUL KLASİK ARAÇ FESTİVALİ
Yer: TÜYAP İstanbul

TARİHTE BUGÜN

» OLAYLAR - 2011: Google, yeni sosyal ağ projesi Google +'ı duyurdu. / 1938: Türk Basın Birliği Kanunu kabul edildi.

» DOĞUMLAR - 1936: Belgin Doruk, Türk sinema oyuncusu. (ö. 1995)

» VEFATLAR - 1945: Yunus Nadi Abalıoğlu, Cumhuriyet gazetesinin kurucusu. (d. 1880)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İŞ DÜNYASI

» SAP TÜRKİYE - SAP Türkiye’nin Kamu İlişkileri Direktörlüğü görevine Dr. Onur Yıldırım getirildi.

» TOKİ - Toplu Konut İdaresi'nde (TOKİ) Başkan yardımcılıklarına, Mustafa Levent Sungur ve Ömer Faruk Karabayır getirildi.

MEDYA DÜNYASI

» T24 - Fikret Bila , yazılarıyla T24 kadrosuna katılıyor. Fikret Bila'nın ilk yazısı Pazartesi günü T24'te yayınlanacak.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

» FARMASİ & OGİLVY İSTANBUL - Farmasi, yeni dönemdeki medya iletişim çalışmalarını Ogilvy İstanbul ile yürütecek.

» VOLKSWAGEN - Alman otomotiv devi Volkswagen Grubu, 1.3 milyar euroluk dev yatırım için nihai kararını verdi. Yeni üretim tesisi için Türkiye'ye seçti.

» MULTİNET UP & CANVAS - Yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up, iletişim ajansını seçti. Buna göre, Multinet Up’ın yeni dönemde iletişim danışmanlığını yürütecek ajans Canvas oldu.

» EBRD & İÇTAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ - Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), IC Enerji Holding’in yenilenebilir enerji kolu olan İçtaş Sürdürülebilir Enerji şirketine ortaklık işlemlerinin başladığı bildirildi.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

» QUİCK SİGORTA - Quick Sigorta, Avrupa Finansal Yönetim Derneği’nin (EFMA) düzenlediği "Sigortacılıkta İnovasyon" konulu yarışmada bronz ödüle layık görüldü.

» FORD OTOSAN - Ford Otosan Avrupa’nın otomotiv alanında en önemli kuruluşlarından biri kabul edilen, 120 küresel tedarikçi ve 20 ulusal ticaret birliğini bir araya getiren Avrupa Otomotiv Tedarikçileri Birliği tarafından 2019 CLEPA İnovasyon Ödülü’ne layık bulundu.

MEDYA DÜNYASI

» FOX TV - İstanbul Kültür Eğitim Kurumları'nın "Best Of Kültür 2019" ödülleri, düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Yılın Erkek Haber Spikeri ödülüne Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal layık görüldü.

» DHA - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen '2018 Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda, Demirören Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu'ndan Selçuk Başar, ‘Haber görüntüsü’ dalında ödüle layık görüldü.

DİĞER

» SÖZCÜ GAZETESİ - 27 Haziran 2007’de yayın hayatına başlayan Sözcü Gazetesi dünkü manşetinde 13. yılını kutladı.

» LÜTFİYE PEKCAN - Gazeteci Lütfiye Pekcan'ın ikinci kitabı olan Oğluma Mektuplar okurlarıyla buluştu. Kitap öleceğini öğrenen bir annenin öksüz kalacak 13 yaşındaki çocuğunu hayata hazırlamak için yazdığı bu mektuplar, gerçek aşkı, evlat sevgisini, arkadaşlığı yalın ve gerçekçi bir dille anlatırken fonda toplumun tüm dinamiklerinde gittikçe hoyratlaşan değişime ayna tutuyor.

» AA - "Dijital Çağın Okuryazar Bireyleri" projesi kapsamında, Anadolu Ajansında (AA) 49 ilden 96 öğretmene "Dijital İletişim Eğitimi" verildi. AA Konferans Salonu'ndaki eğitim, TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TRT, AA ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) iş birliğiyle yürütülen proje çerçevesinde gerçekleştirildi.

YORUMLAR
  Ünlüler hain saldırıya isyan etti!
Ünlüler hain saldırıya isyan etti!