A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (23 Temmuz 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (23 Temmuz 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (23 Temmuz 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

» ARCHİCAD 23 İSTANBUL LANSMANI
Yer: Radisson Blu Hotel Şişli

» FİNANSAL MUHASEBE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
Yer: Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)

» ENDÜSTRİ 4.0 & ÜRETİM VE İNSAN GELİŞİMİNDE VERİMLİLİK
Yer: Başakşehir Living Lab

TARİHTE BUGÜN

» OLAYLAR - 1903: Ford şirketi, ürettiği ilk arabanın satışını yaptı.

» DOĞUMLAR - 1924: Gazanfer Bilge, Türk güreşçi ve iş adamı. (ö. 2008)

» VEFATLAR - 2000: Cenk Koray TV sunucusu, oyuncu ve gazete yazarı (d.1944)
1967: Ahmet Kutsi Tecer, şair, yazar ve eğitimci. (d. 1901)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İŞ DÜNYASI

» DANFOSS - Sektörde uzun yıllardır yer alan Mert Kalafatoğlu, Danfoss Türkiye Soğutma Segmenti Satış Direktörü olarak göreve başladı.

» SANMAR - Sanmar, üst düzey yönetim ekibini güçlendirdi. Dr. Kerim Kazgan Mali İşler Direktörü, Hakkı Çek ise İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak göreve başladı.

MEDYA DÜNYASI

» YURT GAZETESİ - Yurt gazetesi Haber Müdürü Uğur Can Biçer istifa etti.

» T24 - Gazeteci Mehmet Tezkan, nisan ayından beri ”konuk yazar” olarak yazılarını paylaştığı T24’ün yazar kadrosuna katıldı. Tezkan; salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri, haftada dört yazıyla T24 okurlarının karşısına çıkacak. Tezkan, düzenli yazılarının yanı sıra sıcak gelişmelerde de yorumlarını paylaşacak.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

» GRUP 7 İLETİŞİM & DASK - Grup 7 İletişim, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) iletişim ajansı oldu.

» ASELSAN & TURKCELL - Aselsan tarafından üretilen yerli ve millî 4.5G mobil iletişim antenleri Turkcell'in şebekelerinde hizmet vermeye başladı.

» MEKTEBİM OKULLARI - Mektebim Okulları “Sana Değer Öğretmenim” projesinin ilk ayağı olan “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmeti” için sigorta ve sağlık sektörünün önde gelen markalarından BTN Sigorta, Allianz Türkiye ve Medical Park ile iş birliğine imza attı.

MEDYA DÜNYASI

» TSYD & DÜNYA GÖZ HASTANESİ - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Dünya Göz Hastanesi ile sözleşme yaparak, üyelerin göz hastalıkları konusunda indirimli yararlanmalarını sağladı.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

» TÜRK TELEKOM - Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen Vizyon Ödülleri'nde Türk Telekom’un 2018 Yılı Faaliyet Raporu, "İlk İzlenim", "Rapor Kapağı", "Hissedarlara Mesaj", "Rapor Anlatım Tarzı", "Rapor Finansalları", "Yaratıcılık", "Mesaj Netliği" ve "Bilgi Erişilebilirliği" kategorilerinde 100 üzerinden 99 puan aldı.

MEDYA DÜNYASI

» KANAL 7 - Ekonomize dergisi ve İstanbul sesi gazetesi iş birliğinde 13. geleneksel yılın en'leri ödül töreni, bu yıl İstanbul'da gerçekleşti. Kanal 7 haftasonu ana haberi sunucusu Hülya Seloni'ye "En İyi Sunucu" ödülü verildi.

VEFAT

» ABDULHALİK ÇİMEN - A Haber Genel Müdürü, ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdulhalik Çimen'in babası Ahmet Çimen vefat etti.

DİĞER

» CENK KORAY - Gazeteciliğe 1964’te başlayan, köşe yazarlığı, avukatlık, halkla ilişkiler müdürlüğü, reklam şirketi yöneticiliği, tenis hakemliği ve TRT’de sunuculuk yapan Cenk Koray, ölümünün 19’uncu yılında anılacak.

» CUMHURİYET & YENİÇAĞ & MİLLİ GAZETE & YENİBİRLİK - Cumhuriyet, Yeniçağ, Milli Gazete ve YeniBirlik gazetelerinin yöneticileri, yargı paketinde yer alan gazetelere verilen resmi ilanları kaldıran maddenin sonuçları konusunda hükümeti uyardı.

» AA - Anadolu Ajansı (AA), Polis Akademisi ve TİKA iş birliğiyle savaş, afet ve olağanüstü hallerde görev yapacak uluslararası operasyonel muhabirlerin yetiştirilmesi amacıyla ilk kez Arapça düzenlenen "15. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi" başladı. TİKA Eğitim Projeleri Koordinatörü Mustafa Haşim Polat, Polis Akademisinin Anıttepe yerleşkesindeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, savaş muhabirliği eğitiminin önemine vurgu yaptı. 

YORUMLAR
  Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı
Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ortaya çıktı