A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (18 Eylül 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (18 Eylül 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (18 Eylül 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

» KURUMSAL ŞİRKETLERDE START-UP İŞ BİRLİĞİ
Yer: Kolektif House

» 17. TÜRKİYE MUHASEBE STANDARTLARI SEMPOZYUMU
Yer: Euphoria Aegean Resort Otel

» İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKA UYGULAMALARI İLE DİJİTAL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ
Yer: Point Hotel Barbaros

» İSTANBULLİGHT 12. ULUSLARARASI AYDINLATMA, ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ
Yer: İstanbul Fuar Merkezi (İFM)

TARİHTE BUGÜN

» OLAYLAR - 1851: Amerikan gazetesi New York Times yayınlanmaya başlandı.

» DOĞUMLAR - 1942: Şenes Erzik, UEFA Yönetim Kurulu 1. As Başkanı.

» VEFATLAR - 1783: Leonhard Euler, İsviçreli matematikçi ve fizikçi (d. 1707)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İŞ DÜNYASI

» HTC - Yves Maitre, HTC’nin yeni CEO’su oldu.

» METRO YATIRIM ORTAKLIĞI - Metro Yatırım Ortaklığı yönetimindeki görevlerinden istifa ederek ayrılan Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun yerine Yağmur Öztürk getirildi.

» ASTRAZENECA - İlaç ve finans sektörlerinde farklı şirketlerde yönetim tecrübesine sahip olan Umut Özkul, AstraZeneca Türkiye Finans Direktörü (CFO) görevine atandı.

» LİLLY TÜRKİYE - Lilly Uluslararası İş Birimi’nde Çoklu Kanal Etkileşim Danışmanı olarak görev yapan Deniz Dikmen Ukal, Lilly Türkiye Pazarlama Direktörü olarak atandı.

» MENARİNİ GRUP - Menarini Grup’un 136 ülkede 17.600’dan fazla çalışanıyla yürüttüğü tüm operasyonların yöneticiliğini başarılı Türk yönetici Elçin Barker Ergun üstlenecek.

MEDYA DÜNYASI

» TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ (TSYD) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Erzincan temsilciliği görevine
gazeteci İbrahim Gürler atandı.

» HABER GLOBAL - Atv- A Haber’ den ayrılan Erdinç Özyılmaz, Haber Global'in Ankara bürosunda editör olarak göreve başladı.

» KAFA DERGİSİ - İsmail Saymaz Ekim ayından itibaren her ay Kafa dergisinde olacak.

 

» AKİT TV - Akit TV programlarına konuk olan ve kanalın internet sitesinde ekonomiyle ilgili yazılar kaleme alan Abdullah Güzelgülder görevinden alındı.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

» THY & GALATASARAY - Türk Hava Yolları (THY), Galatasaray Futbol Takımı'nın bu sezon Avrupa kupalarında oynayacağı maçların forma sponsoru oldu.

» GOLİN İSTANBUL & KNİTSS - Golin İstanbul, perakende ve moda sektöründeki deneyimi ile Knitss’ e stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında marka iletişimi, basın ilişkileri, konu ve etkinlik yönetimi, influencer marketing ve içerik üretimi kapsamlarında hizmet  verecek.

MEDYA DÜNYASI

» TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ & ÇANAKKALE - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti 28 Eylül-5 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecek olduğu, “Kuruluştan Kurtuluşa-Söğüt’ten Çanakkale’ye”adlı proje için tanıtım toplantısı düzenledi. Bu proje ile bir gönül bağı, kültür köprüsünün kurulması hedefleniyor.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

» TEB - Global Finance dergisinin gerçekleştirdiği "Batı Avrupa'nın En İyi Tüketici Dijital Bankaları Ödüllerinde, Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) dijital bankacılık platformu CEPTETEB, "Batı Avrupa'daki En İyi Mobil Bankacılık" ödülüne layık görüldü.

YENİ YAYIN

» BABIALİ TV - Türkiye'nin ilk Youtube haber kanalı kuruluyor. Haberin mutfağından gelen isimler 'Babıali TV' isimli haber
kanalında görev alacaklar.

DİĞER

» BEIN SERIES COMEDY & DİGİTURK - 71’inci Emmy Ödül Töreni, bu sene de 22 Eylül’ü 23 Eylül’e bağlayan gece BeIN Series Comedy ve Digiturk 1 no’lu kanaldan tüm üyelere açık olarak sadece Digiturk’te yayınlanacak.

» KEMAL ÖZTÜRK - Gazeteci Kemal Öztürk kendi açtığı Youtube kanalının tanıtım videosunu yayınladı. 

YORUMLAR
  Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?
Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?