A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Temmuz 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Temmuz 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Temmuz 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

» İŞ AĞI GELİŞTİRME SEMİNERİ
Yer: ODTÜ Teknokent

» İZMİR GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ 2019
Yer: Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

» İŞLETMELER İÇİN AVRUPA DİYALOĞUNU GELİŞTİRME PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI
Yer: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası

TARİHTE BUGÜN

» OLAYLAR - 1921: Acara Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti kuruldu. 1991'de ise yerine Acara Özerk Cumhuriyeti kuruldu.

» DOĞUMLAR - 1945: Çetin Tekindor, Türk oyuncu.

» VEFATLAR - 2006: Güzin Sayar, Güzin Abla isimli köşesi ile ünlü olmuş köşe yazarı (d. 1921)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İŞ DÜNYASI

» İSTANBUL MARRİOTT HOTEL - İstanbul Marriott Hotel Şişli Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Onur Hakyemez atandı.

» UCLG - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) yönetim kuruluna seçildi.

» GSK TÜRKİYE - 2006 yılında GSK'ye katılan ve GSK Türkiye Tüketici Sağlığı'nda finans direktörü olarak görev alan Oğuz Erkan, GSK Türkiye'nin ilaç finans direktörlüğüne atandı.

MEDYA DÜNYASI

» İSTANBUL'UN SESİ - Programcı ve sunucu Gülcan Engintepe bundan böyle İstanbul’un Sesi Radyosu’nda program yapacak. Daha önce Flash Tv’de Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı ve Program Yapımcısı/Sunucusu olan Gülcan Engintepe, ‘Rengarenk’ isimli programını radyoya taşıdığını duyurdu.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

» İSTEGELSİN - İstegelsin Kurucusu ve Genel Müdürü Sedat Yıldırım, Yahya Ülker ana yatırımcılığıyla, 30 milyon dolar yatırarak, market sektörüne giriş yaptı.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

» POLİSAN - Polisan Kansai Boya'nın, 50 milyon euro'luk yatırım ile Gebze Kimya İhtisas Sanayi Bölgesinde kurduğu yeni boya üretim ve depolama tesisi, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı.

» AKBANK - Küresel anlamda dünyanın saygın finans yayın gruplarından Euromoney'nin "Awards for Excellence 2019 Mükemmellik Ödülleri 2019" töreni, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı. Ödül töreninde Akbank, "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" seçildi.

MEDYA DÜNYASI

» İHLAS HABER AJANSI - Anadolu Gençlik Zirvesi tarafından sosyal medya ve anket üzerinde yapılan değerlendirmede sanat, iş, spor ve medya dünyasından önemli isimler plaketle ödüllendirildi. Törende İhlas haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'de ödül almaya hak kazandı.

YENİ PROGRAM

» SHOW TV - Oyuncu Rüştü Onur Atilla’nın sunumuyla Gel Hemşerim programı yakında Show TV’de başlayacak.

DİĞER

» DEMİRÖREN MEDYA - Odatv’de yer alan iddiaya göre köşe yazarı Ahmet Hakan’ın, Demirören Medya’nın başına geçirileceği iddia edildi.

» TRT - Türkiye Radyo Televizyon Kurumunun (TRT) sorumluluk girişimi 'World Citizen' kapsamında geliştirilen kampanyaları, "Gençler için Gazetecilik" ve "#hellobrother" kampanyaları, IBC 2019 Sosyal Etki Ödüllerine iki dalda aday gösterildi. 

YORUMLAR
  Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?
Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?