A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Kasım 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Kasım 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (16 Kasım 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

»   TEXHUB İSTANBUL FUARI
Yer: Hilton Kongre ve Sergi Merkezi

»   3. HAYATIMIZ MADEN ÇALIŞTAYI
Yer: Swissotel Büyük Efes İzmir

»   KAYSERİ GASTRONOMİ TURİZMİ ÇALIŞTAYI
Yer: Radisson Blu Hotel Kayseri

TARİHTE BUGÜN

»   ÖNEMLİ GÜNLER - Uluslararası Hoşgörü Günü.

»   OLAYLAR - 1983: Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ) kuruldu.

»   DOĞUMLAR - 1968 - Serdar Cebe, Türk haber spikeri.

»   VEFATLAR - 2015 - Leyla Umar, Türk gazeteci (d. 1928)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

MEDYA DÜNYASI

»   POLİS RADYOSU - Polis Radyosu'nun Genel Koordinatörlüğüne Murat Kazanasmaz getirildi.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

»   ASFAT  - ASELSAN, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme AŞ (ASFAT) ile Pakistan Milgem Projesi'ne yönelik 176.9 milyon euro'luk sözleşme imzaladı.

»   MED PARTNERS REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER AJANSI & TESA BANT - Med Partners Reklam ve Halkla İlişkiler Ajansı, Tesa Bant’ın Türkiye genelinde iletişim çalışmalarını yürütecek.

»   VODAFONE BUSİNESS & ATASUN OPTİK - Vodafone Business, Atasun Optik’e Vodafone MPLS VPN (Çoklu Protokol Etiket Anahtarlama - Sanal Özel Ağ) ve Vodafone Bulut Santral altyapısı kurdu.

»   TÜRKİYE İŞ BANKASI & ORACLE - Türkiye İş Bankası ve Oracle, ticari müşterilerin dijitalleşme, yazılım ve donanım gereksinimlerinin hızlı ve avantajlı bir şekilde karşılanabilmesi için bir satış finansmanı programı başlattı.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

»   TOYOTA - Toyota GR Supra, Avrupa'nın en prestijli otomobil ödüllerinden biri olan Altın Direksiyon Ödülü'nü kazandı.

»   AKSİGORTA - Aksigorta, Brand Week Istanbul'un gerçekleştirdiği Felis Ödülleri'nde, Hayata Devam Sigortası için hazırlanan virüs ilanları ile birincilik ödülüne layık görüldü.

»   ARAS KARGO - Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen, en iyi alışveriş deneyimi yaşatan e-ticaret platformlarının ödüllendirildiği ECHO Awards'ta kargo kategorisinde müşterisine "En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan" şirket seçildi.

MEDYA DÜNYASI

»   İHLAS HABER AJANSI (İHA) - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması sonuçları açıklandı. İhlas Haber Ajansı Diyarbakır muhabiri Aydın Yorat fotoğraf dalında, Elazığ muhabirleri Kamil Can Kılıç ve Sezai Akın ise TV görüntü dalında birinci oldu.

DİĞER

»   TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU (TGK) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu TGK'nın 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı Aydın’da yapılacak. Efeler ilçesindeki Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda saat 09.00’da gerçekleştirilecek olan toplantıda gazetecilik mesleğinin sorunları ele alınacak.

»   MEZOPOTAMYA HABER AJANSI - Haber takibi sırasında gözaltına alınan Mezopotamya Ajansı muhabiri Ömer Akın, serbest bırakıldı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)
Ünlü isimlerin Fit kalma sırları (Nası sürekli zayıf kalıyorlar, hızla kilo vermeyi nasıl başarıyorlar?)