A24.com.tr » medya » Türkiye'nin bugünkü ajandası (14 Kasım 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (14 Kasım 2019)

Türkiye'nin bugünkü ajandası (14 Kasım 2019)

İşte son 24 saatte dünyada ve Türkiye'de gündeme damga vuran gelişmeleri öğrenmek isteyenler için Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı kısa gündem özeti...

ETKİNLİK TAKVİMİ

»   DESİGN WEEK TURKEY
Yer: Haliç Kongre Merkezi

»   SİRHA İSTANBUL 2019
Yer: İstanbul Kongre Merkezi

»   TRAVELEXPO ANKARA 4. ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI
Yer: Congresium Ankara - ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

»   11. ULUSLARARASI FLOWER SHOW İSTANBUL 2019 AVRASYA BİTKİ FUARI
Yer: TÜYAP İstanbul

TARİHTE BUGÜN

»   ÖNEMLİ GÜNLER - Dünya Diyabet Günü.

»   OLAYLAR - 1922: BBC İngiltere'de radyo yayınlarına başladı.

»   DOĞUMLAR - 1719: Leopold Mozart, Alman besteci ve müzisyen (Wolfgang Amadeus Mozart'ın babası) (ö. 1787)

»   VEFATLAR - 1950: Orhan Veli Kanık, Türk şair (d. 1914)

ATAMA / TRANSFER / GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

İŞ DÜNYASI

»   ABDİ İBRAHİM - Abdi İbrahim'de Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Direktörlüğü görevine Koray Kurt getirildi.

»   SCHNEİDER ELECTRİC - Schneider Electric, Schneider Electric Servisler İş Birimi, Global Ticari Operasyonlar İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Süleyman Aydemir’in atandığını duyurdu.

MEDYA DÜNYASI

»   GAZETECİLER CEMİYETİ BASIN VAKFI - Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Mali Sekreteri ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Derya Akbıyık, Gazeteciler Cemiyeti Basın Vakfı Genel Başkan vekilliği görevine getirildi.

İŞ BİRLİĞİ / YATIRIM

İŞ DÜNYASI

»   DENİZBANK & HEPSİBURADA - DenizBank ve Hepsiburada, Türkiye’de tüketicinin alışveriş deneyiminin kolaylaştırılması ve ekonomiye değer sağlanması adına işbirliğine imza attı.

»   KİP & ALTINORDU FUTBOL KULÜBÜ - Erkeklere hayatın her anında stilleriyle kendilerini rahatça ifade edebilecekleri koleksiyonlar sunan KİP, Altınordu Futbol Kulübü'nün bir yıl süreyle "Centilmenlik Sponsoru" oldu.

»   ARGELA & AZERCELL - Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom'un iştiraki Argela, Azerbaycan'da faaliyet gösteren üç operatörden biri olan Azercell ile işbirliğine imza attı. Anlaşma kapsamında, yaklaşık 4,8 milyon aboneyle Azerbaycan'ın lider operatörü Azercell, Argela tarafından geliştirilen "Mobil Ağ Performans İzleme ve Müşteri Deneyim Yönetimi" çözümlerini kullanacak ve bu sayede şebeke performansını üst seviyeye yükseltecek.

ÖDÜL / BAŞARI

İŞ DÜNYASI

»   YILDIZ HOLDİNG - Yıldız Holding, profesyonel sosyal paylaşım platformu Linkedln tarafından düzenlenen ve yüzlerce şirketin değerlendirildiği Linkedln Talent Awards 2019 Ödülleri'nde, "En İyi İşveren Markası" ödülünü kazandı.

»   QNB FİNANSBANK -  QNB Finansbank'ın insan kaynaklan uygulamaları, Mükkemmel İşveren (Stevies for Great Employers) ve Mükkemmellik Ödülleri'nde (Brandon Hail Group Excellence Awards) 11 dalda ödüle layık görüldü.

MEDYA DÜNYASI

»   TRT WORLD - Bu yıl ikincisi düzenlenen TRT World Citizen Ödülleri, tüm dünyada ses getiren sosyal sorumluluk projelerini, 28 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek törenle ödüllendirecek.

»   TÜRKİYE GENÇ GAZETECİLER DERNEĞİ - Türkiye Genç Gazeteciler Derneği'nin hazırladığı "2019 Yılın En iyileri Ödül Töreni" 14 Kasım 2019 Perşembe (bugün) saat 19.00'da Adana Elit salonda gerçekleştirilecek.

»   BENGÜTÜRK TV - Türkiye Genç Gazeteciler Derneği Yılın "En İyi TV Sunucusu ve Gazetecisi ödülü, Bengütürk TV'den Cem Açıkgöz'e takdim edilecek.

DİĞER

»   TRT HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmeyi takip etmek için ABD'de bulunan TRT haber muhabiri Tuna Şanlı saldırıya uğradı.

»   UĞUR TANDOĞAN - Gazeteci-Yazar Uğur Tandoğan, "Nasıl Başardık Projesi" ile 28 Kasım saat 11.00'da, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ömer Duruk konferans ve sergi salonunda olacak.
 

YORUMLAR
  Songül Erçil'in hayatından dram çıktı
Songül Erçil'in hayatından dram çıktı