A24.com.tr » gündem » Türkiye'de 3 ilde bazı mahalle ve köyler karantinaya alındı

Türkiye'de 3 ilde bazı mahalle ve köyler karantinaya alındı

Türkiye'de 3 ilde bazı mahalle ve köyler karantinaya alındı

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 3 ilde bazı mahalle ve köylerin karantinaya alındığına yer verildi. Karantinaya alınan yerler açıklandı. İşte detaylar

Türkiye 'de 3 ilde beldeler, mahalleler ve bazı köyler karantinaya alındı.

Türkiye 'de koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca az önce yaptığı açıklamada , Türkiye 16 kişinin daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini ve toplam hayatını kaybedenlerin sayısının 108 'e yükseldiğini söyledi. 

Bugün toplamda 7641 test yapıldı ve bu testlerde 1704 kişide koronavirüs çıktı. Türkiye 'de toplam vaka sayısı bugün itibarıyla 7402 oldu.

TÜRKİYE 'DE KAÇ KİŞİYE TEST YAPILDI?

Türkiye 'de koornavirüs tesi yapılan kişi sayısı 55 bin 565 kişi. 

3 İLDE BELDELER , KÖY VE MAHALLELER KARANTİNAYA ALINDI

Yapılan son dakika açıklamasında Van, Malatya ve Rize 'de koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 mahalle 4 köyde giriş çıkışlar sınırlandırıldı.

Van 'dan gelen son dakika haberine göre  Çaldıran ilçesine bağlı Han Mahallesi giriş ve çıkışlara kapatıldı ve ekipler bölgeye gelerek koronavirüsün kaynağını aramaya başladı.

Malatya 'dan gelen son dakika bilgilerine göre Kuluncak ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi 'nde tüm giriş ve çıkışlar ekipler tarafından kapatıldı. Hemen bölgeye  sağlık ekipleri geldi ve çalışmalar başladı.

Rize 'nin Kendirli ilçesine bağlı 4 köyde ise virüs nedeniyle karantina uygulaması başladı.  Bölgede ekipler çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR
  Instagram paylaşımları sayesinde ünlüler ne kadar kazanıyor?
Instagram paylaşımları sayesinde ünlüler ne kadar kazanıyor?