A24.com.tr » teknoloji » Türk Telekom Yılbaşı bedava internet paketleri 2019 Türk Telekom internet kampanyaları

Türk Telekom Yılbaşı bedava internet paketleri 2019 Türk Telekom internet kampanyaları

Türk Telekom Yılbaşı bedava internet paketleri 2019 Türk Telekom internet kampanyaları

Yılbaşına özel operatörler müşterilerine özel 2019 yılbaşı hediye internet paketleri ile yeni yıla hoşgeldiniz demeye başladı. Yılbaşı hediye internet paketleri var mı, Turkcell, Vodafone?

 Yılbaşı öncesinde vatandaşlar Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hediye internet paketlerini araştırmaya başladı.

Türk Telekom Avea altyapısı ile GSM alanında gösterdiği başarılı faaliyetleri ile 3 yıl gibi bir sürede muazzam bir başarı elde etti. Önceden Türkiye’nin müşteri kaybeden GSM firmalarından biriyken Türk Telekom’un dokunuşu ile dev operatör firması sürekli yeni abone kazanmaya ve başarısını giderek arttırmaya başladı. Türk Telekom yılbaşı bedava internet 2019 konusu bu ilgi çekmeyi başaran sürprizlerden sadece birisi.

Öncelik ile müşterilerinin ekonomik durumları ve ihtiyaçları baz alınarak hazırlanan tarifeleri ve kampanyaları ile Türkiye genelince birçok mobil hat kullanıcısının ilgisini çekmeyi başaran dev GSM firması, özellik ile yaptığı kampanyaların fiyat olarak diğer operatör firmalarına göre çok uygun olması sebebi ile çok yoğun ilgi görüyor.

Kaliteli hizmeti ve bol kullanım haklı tarifeleri oldukça makul rakamlara abonelerine sunan operatör firması bu hareketleri ile birçok mobil hat kullanıcısının olumlu tepkisini üzerine almayı başarıyor.

Sadece bu atılımlar ile de sınırlı kalmayan operatör firması yaptığı sürprizler ile dolu özel günlere özel kampanyaları ile de müşterilerinin kalbini bir kez daha almayı başarıyor. Yılbaşı’nın yaklaşması ile beraber Türk Telekom Yılbaşı Kampanyası 2019 için de hazırlıklara girişen operatör firmasının bu yılda hediyelerinde çok cömert davranması bekleniliyor.

Türk Telekom 2019 Yılbaşı Hediye İnternet
2018 yılına girerken birçok özel kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan dev operatör firması Türk Telekom’un 2019 yılına girerken de yeni yıla özel benzer bir kampanya ile mobil kullanıcılarını mutlu etmesi bekleniliyor.

Genellik ile hediye kampanyalarında bedava dakika, bedava internet ya da SMS kullanım hakkı sunan firma oldukça cömert davranıyor. Eğer sizde Türk Telekom Yılbaşı hediyesinden faydalanmak istiyor iseniz geç kalmayın ve hediyeleri öğrenin.

Nasıl Katılabilirim?

Bu teklif herkese için olduğundan dolayı yapılması gereken herhangi bir şey yoktur. 1 Ocak tarihinde tüm aboneler otomatik olarak katılım sağlayabileceklerdir.

2019 Avea Yılbaşı Özel Kampanyasına Katılım Şartları Nelerdir?
Bu kampanyadan faydalanmak için Türk Telekom’lu olmanız yeterlidir. Faturalı ya da faturasız ayırt edilmeksizin tüm aboneler faydalanacaklardır.

Hediyeler Nelerdir?

Hediye kullanım hakları için kısa bir süre içerisinde bir açıklama yapılacaktır.

 

YORUMLAR
  Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)
Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)