A24.com.tr » eğitim » Turizm Öğrencileri Kongresi Ankara'da

Turizm Öğrencileri Kongresi Ankara'da

Turizm Öğrencileri Kongresi Ankara'da

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi Ankara Atılım Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleşecek. Kongre 18-21 Harizan 2020 tarihleri arasında düzenlenecek.

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi 18-21 Haziran 2020 tarihlerinde Ankara’da, Atılım Üniversitesi Kampusu’nda yapılıyor. Kongre, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi ile Anatolia: Turizm Akademisi’nin işbirliğinde düzenleniyor. Kongrenin şu bölümlerine bildiri gönderilerek başvurulabilir:

LİSANSÜSTÜ TEZLER BÖLÜMÜ; önceki kongrelerde olduğu gibi turizmin konu veya uygulama alanı olarak inceleyen lisansüstü tez çalışmaları (tamamlanmış veya devam eden) bu bölümde sunulacaktır.
Doktora tezleri: (a) Devam eden doktora tezleri, (b) Tamamlanmış doktora tezleri.
Yüksek lisans tezleri: (a) Devam eden yüksek lisans tezleri, (b)Tamamlanmış yüksek lisans tezleri.

SERBEST BİLDİRİLER BÖLÜMÜ:

Araştırma Bildirileri: Bu bölüm Lisansüstü öğrenci, akademisyen ve araştırmacıların hazırlayacakları “turizmi konu almış araştırma bildirilerine” ayrılmıştır. Bu bölüme önerilecek bildirilerde konu sınırlaması bulunmamaktadır.

50 KATILIMCI ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ AĞIRLANACAK

Herhangi bir yerde ücretli olarak çalışmayan (mali durumu sınırlı) kongre katılımcısı 50 yüksek lisans veya doktora öğrencisi Atılım Üniversitesi Öğrenci Evleri’nde (konaklama + kahvaltı) ağırlanacaktır. Bu öğrencilerden kongre katılım ücreti alınmayacaktır. Başvuru bilgileri “Kayıt ve Konaklama” sayfasında yer almaktadır.

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgi için bkz.:

YORUMLAR
  Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...
Böbrek rahatsızlığı olanlar dikkat! Böbreklerinize zarar veren en temel etkenler...