A24.com.tr » magazin » Tuğçe Kazaz'ın derin analizleri sosyal medyayı salladı - Tuğçe Kazaz kimdir nereli kaç yaşında?

Tuğçe Kazaz'ın derin analizleri sosyal medyayı salladı - Tuğçe Kazaz kimdir nereli kaç yaşında?

Tuğçe Kazaz'ın derin analizleri sosyal medyayı salladı - Tuğçe Kazaz kimdir nereli kaç yaşında?

Din değiştirmeleri ve siyasi analizleriyle sık sık gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz, tüm dünyada tedirginlik yaratan ABD-Rusya arasındaki gerginlikle ilgili tespitleriyle sosyal medyayı salladı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve gündemden düşen eski manken Tuğçe Kazaz, yeni bir çıkışla adından söz ettirmeyi başardı.

Kazaz, ilginç analizlerine bu kez de politikayla devam etti ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Tuğçe Kazaz, bu kez ABD, Rusya ve Suriye’de gelişen olaylarla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle Ti'ye alındı. İşte o yorumlardan bazıları;

Rus diplomatlarının Batı dünyası ve özellikle ABD tarafından sınırdışı edilmesi ve Trump’ın devam eden tutumu, seçime giren Putin’e yaptığı çok büyük bir jest. Bu olay, Rus milliyetçileri üzerindeki etkisini seçimlerde gösterdi. Böylece ABD seçimlerinde Putin’in desteğini aldığı iddia edilen Trump hem bu algıyı yıktı hem de Putin ile ödeşmiş oldu. Yani bir taşla iki kuş vurdular.

Kısacası; ABD ve Rusya sözde çatışsalar da özde ortak menfaatleri birdir. O nedenle şimdilerde müttefik olarak algıladığımız Rusya ile ilerleyen süreçte karşı karşıya gelmemiz, hatta olası bir savaşa girmemiz çok yüksek bir ihtimal. Onun için dikkat etmekte fayda var.

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 192 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Kazaz, 2001'de yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. 2005 yılında George Seitaridis ile evlenen Kazaz, nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçti ve Maria Seitaridis ismini aldı. Bu evliliği üç yıl süren Kazaz, 2008 yılında boşanarak Türkiye'ye döndü ve tekrardan Müslümanlık dinini seçti.

YORUMLAR
  20 Kişinin öldüğü Las Vegas saldırısından en çarpıcı görüntüler!
20 Kişinin öldüğü Las Vegas saldırısından en çarpıcı görüntüler!