A24.com.tr » magazin » Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor?

Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor?

Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Umut Evirgen ne iş yapıyor?

İkiz çocuklarının babası olan oyuncu eşi Onur Saylak'tan 5 Haziran 2017'de boşanan Tuba Büyüksüstün, Umut Evirgen'le aşk yaşıyor. Peki Tuba Büyüküstün'ün yeni sevgilisi Umut Evirgen kimdir?

Magazin dünyası yeni bir aşk bombasıyla çalkalanıyor. 35 yaşındaki Tuba Büyüküstün, 6 yıllık eşi Onur Saylak'tan 5 Haziran'da boşandı. Güzel oyuncunun adı çok geçmeden Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanların genç işletmecisi Umut Evirgen'le aşk dedikodularına karıştı.

SİLAHLA TEHDİT!

İddialar geçen hafta magazin basınında da yer buldu. Ve ikili önceki gün La Boom önünde ilk kez birlikte objektife takıldı. Ancak hemen ardından ortalık karıştı.

Umut Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı.

Baltalimanı'nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Korumalar Hürriyet muhabirine, ''Şimdi git bir saat sonra La Boom'a gel makineni al'' diyerek oradan uzaklaştı.

Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan İsmail Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne giderek Umut Evirgen ve korumalarından şikayetçi oldu.

Dün akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Umut Evirgen ve 2 koruması, çıkarıldıkları mahkemece “nitelikli yağma” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Umut Evirgen, 1989 yılında doğdu. Murat Boz, Çağatay Ulusoy gibi isimler ile yakın arkadaş olan Umut Evirgen, sosyal medya hesaplarından mekan paylaşımları yapıyor. Evirgen, Emirgan'daki ünlü eğlence mekanı La Boom'un sahibi. Ayrıca Teras Emirgan, suşici Next Door ve meşhur dolap arkası mekan Gizli Kalsın (nam-ı diğer Pizza Emirgan) da ona ait.

KIZ İSTEMEYE GİTMİŞLERDİ

Umut Evirgen 22 Mart'ta kız arkadaşı Cansu Ağar'ı istemeye yakın dostu Çağatay Ulusoy ile gitmişti.

Kızı alan Umut Evirgen ve Ulusoy daha sonra Emirgan'da yönetmen Ali Bilgin, Çağatay Ulusoy, Ulaş Bayraktar ve Rıza Kocaoğlu ile böyle eğlenmişti. 

YORUMLAR
  Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...
Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...