A24.com.tr » ajanda » Trendyol hacklendi mi?

Trendyol hacklendi mi?

Trendyol hacklendi mi?

İnternette arama motorlarında en çok arananlara "Trendyol hacklendi mi" sorusu girdi. Kullanıcılar en çok bu soruyu sordu. Biz de meraklı okuyucularımız için bu haberi yaptık. İşte detaylar...

Trendyol hacklendi mi? | Ünlü alışveriş sitesi Trendyol'un hacklendiği söylentisi kullanıcılarını merak içinde bıraktı. Bu haberi okuyanlar internette arama motorlarına koşarak bilgi alma telaşına girdi.

İnternette çıkan bir söylentiye göre Trendyol'un hacklendiği ileri sürüldü. Bu söylentiyi duyan trendyol kullanıcıları ise endişelendi. Genelde alışveriş sitelerinde kredi kartlarının da kaydedilmesi, en ufak bir güvenlik açığında site kullanıcılarını korkutuyor.

Trendyol'un hacklenip hacklenmediğini merak edenler ise internette arama motorlarına "Trendyol hacklendi mi?" sorusunu sordu. Biz de bu haberi meraklı okuyucularımız için yaptık.

Trendyol hacklendi mi?

İnternet ortamında böyle bir söylenti var fakat olayın gerçekliği yok. Yani bu durum şu an için söylenti olarak kaldı.

HACK NEDİR?

Gerçekleştirilen siber saldırı sonucu internet sitesi veya uygulamaların güvenlik duvarı yıkılarak, site bünyesindeki tüm bilgi ve belgelerin çalınması durumuna hacklenme deniliyor.

YORUMLAR
  Gülse Birsel, Gizem rolüyle çok şaşırtacak (Jet Sosyete oyuncu kadrosu)
Gülse Birsel, Gizem rolüyle çok şaşırtacak (Jet Sosyete oyuncu kadrosu)