A24.com.tr » eğitim » tonguçWORKS'ten, 5, 6, 7'inci sınıf ve LGS öğrencilerine özel tonguçDERSHANE

tonguçWORKS'ten, 5, 6, 7'inci sınıf ve LGS öğrencilerine özel tonguçDERSHANE

tonguçWORKS'ten, 5, 6, 7'inci sınıf ve LGS öğrencilerine özel tonguçDERSHANE

Online eğitim, yayıncılık ve teknoloji çözümleri sunan yenilikçi eğitim ekosistemi tonguçWORKS, geçtiğimiz yıl ilk defa hayata geçirdiği ve iki Türkiye birincisi çıkardığı Online tonguç LGS Dershanesi’nin ardından, bu yıl 5, 6 ve 7. sınıflar için de tonguçDERSHANE’yi açtı.

Eğitimde dijital dönüşümün öncüsü ve lideri tonguçWORKS, geçtiğimiz yıl LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine özel olarak online LGS Dershanesi hizmetini başlattı. Online tonguç LGS Dershanesi’nin yakaladığı büyük başarının ardından, bu yıl kapsamını genişleterek 5, 6 ve 7. sınıflara özel online dershane açtı.

 

tonguçDERSHANE’nin 5, 6 ve 7. sınıflar için hazırlanan programlarında 144 saat canlı ders, 108 saat soru çözüm etüdü, kişiye özel eğitim koçu, 8 adet kaynak kitap, online deneme sınavları, rehberlik ve motivasyon videoları, hazırlık ve tekrar kampları ile tonguçPLUS online eğitim paketi bulunuyor.

 

12 ay boyunca geçerli üyelik hakkı tanıyan dershanenin ücreti 5. ve 6. sınıflar için toplam 7 bin 999 TL iken, 7. sınıflar için 8 bin 500 TL olarak belirlendi. Aynı zamanda tüm ödemelerde geçerli peşin fiyatına altı taksit imkânı sunuluyor.

 

Online LGS Dershanesi ikinci yılında da çok iddialı

tonguçPLUS üyesi olup LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine özel olarak eğitim fırsatı sunan Online tonguç LGS Dershanesi, 2023 Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) önemli bir başarı yakalamış ve iki öğrencisi LGS’de Türkiye birincisi olmuştu.

 

İkinci yılında da oldukça iddialı olan Online tonguç LGS Dershanesi’nde ise 436 saat canlı dersler ve hafta içi etüt seanslarının yanı sıra kişiye özel koçluk sistemi, 16 kişilik canlı ve interaktif sınıflar, 19 adet kaynak kitap, online deneme sınavları, rehberlik ve motivasyon videoları, yazılı hazırlık kampları, ara tatil tekrar kampları, grafik tablet, veli bilgilendirme sistemi ve tonguçPLUS üyeliği yer alıyor. 

 

Üyeliğinin Temmuz 2024’e kadar geçerli olacağı LGS Dershanesinin iki farklı paketi bulunuyor. Grafik tabletli paketin ücreti 13 bin 999 TL iken grafik tabletsiz paket 12 bin 499 TL’den satışa çıkarılıyor.

 

“Başarımızı katlayarak sürdüreceğiz”

tonguçWORKS İcra Kurulu Üyesi Tijen Armağan, “Geçtiğimiz yıl Online tonguç LGS Dershanesi’nde büyük bir başarı yakaladığımız için oldukça mutluyuz. Bu başarıyı daha da genişletip, farklı yaş gruplarına da ulaşmak istedik. Bu anlamda online dershanemizin kapsamını genişletmeye karar verdik. Geçtiğimiz yılki başarımızı bu yıl da diğer sınıflarla birlikte katlayarak sürdüreceğimize inanıyoruz” dedi.

YORUMLAR
  Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...
Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...