A24.com.tr » yaşam » TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI İZMİR ŞUBESİ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI İZMİR ŞUBESİ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI İZMİR ŞUBESİ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 16. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 10-11 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığı’nı Sn. Ali Osman Öğmen’in yürüttüğü Genel Kurul toplantısında Divan Başkan Yardımcısı olarak Gonca Keser ve Divan Yazmanı olarak Serra Çakır görev aldı.
 
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Esra Sarıkaya Dündar’ın açılış konuşmasının ardından TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şükran Şahin, İzmir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Aykut Akdemir, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi Geçmiş Dönem Başkanları Elvin Sönmez Güler, Bilgi Yarcı Bukrek ve Erhan Vecdi Küçükerbaş, TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Geçmiş Dönem Başkanı İlker Kahraman, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Geçmiş Dönem Başkanı İ. Uğur Toprak, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ulaş Kırım, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Tuğba Akdağ, TMMOB Orman Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Bilge, CHP Karabağlar Belediyesi Başkan Adayı Helil Kınay, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz, İZELMAN A.Ş. Genel Müdürü Öztürk Kurt ve Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emine Malkoç True konuşmalar gerçekleştirdi.   
 
Çok sayıda Peyzaj Mimarı, akademisyenler, kamu kurum temsilcileri, bürokratlar ve öğrenci üyelerin katılım sağladığı genel kurulda 15. Dönem Yönetim Kurulu Yazmanı Betül Çavdar’ın İzmir Şube Çalışma Raporu sunumunun ardından, 15. Dönem Yönetim Kurulu Saymanı Ozan Dinçtürk’ün mali bütçelerle ilgili sunumu yapılarak 15. Dönem Yönetim Kurulu oy birliği ile aklandı. Genel Kurul, 11 Şubat 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde aday olan “Çağdaş Peyzaj Mimarları Grubu”na ait Yönetim Kurulu ve Delege listesinin divana teslimi ile sona erdi.  
 
Genel Kurul’un ardından 11 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleşen seçime Salih Yeşilbaş liderliğinde tek liste olarak giren Çağdaş Peyzaj Mimarları, oyların tamamını alarak, Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri 16. Dönem İzmir Şube Yönetim Kurulu’nda görev almaya hak kazandı. Çağdaş Peyzaj Mimarları Grubu; kamuda, kendi işyerlerinde, ücretli ve akademilerde çalışan meslektaşlarının ve mesleğin geleceği olan öğrencilerle birlikte, hedef ve beklentilerine ulaşmak için çalışmalar sürdüreceklerine ve çalışmalarını sürdürürken Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu değerlerine tereddütsüz sahip çıkacaklarına söz verdi.
 
YÖNETİM KURULU (ASİL)
 
SALİH YEŞİLBAŞ 
BETÜL ÇAVDAR
OZAN DİNÇTÜRK
HANDE GÜNDEL
VOLKAN BARBOROS
AYŞE KALAYCI ÖNAÇ
İPEK KAŞTAŞ UZUN
 
YÖNETİM KURULU (YEDEK)
 
SİMGE GÜRSEL
AYŞENUR KAYLI
KORCAN SARISOY
BÜLENT KURTULUŞ BULAN
YASİN BAŞTÜRK
SELÇUK ŞENER
SERRA ÇAKIR

YORUMLAR
  Mutlu kadın olmanın 10 yolu
Mutlu kadın olmanın 10 yolu