A24.com.tr » yaşam » THY (Türk Hava Yolları) en az lise mezunu kabin memuru alımı başvurusu ve başvuru şartları

THY (Türk Hava Yolları) en az lise mezunu kabin memuru alımı başvurusu ve başvuru şartları

THY (Türk Hava Yolları) en az lise mezunu kabin memuru alımı başvurusu ve başvuru şartları

THY kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yayımlanan ilana göre Türk Hava Yolları bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için en az lise mezunu olan kabin memuru alımı yapacak.

 Türk Hava Yolları resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre memur personel alımı gerçekleştirecek.

Yayımlanan ilana göre Türk Hava Yolları bünyesindeki eksikliğini gidermek için bay veya bayan olmak üzere en az lise mezunu kabin memuru alımı yapacağını belirtti.

Türk Hava Yolları dünyada en fazla uçuş havayolu olan, yaptığı uluslararası sponsorluklar ve kazandığı bir çok ödül ile dünyaya hizmet vermektedir. Bu bağlamda Türk Hava Yolları bubüyüme sürecini berara tamamlayacağı kabil memurları alacak ve ilanda başvuru şartları ve başvuru bilgilerini belirtilmektedir.

ADAYLARDNA HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Türk Hava Yolları alımını yapacağı kabin memuru adaylarından, En az lise mezunu olmak, iyi derecede ingilizce bilmek ve ikinci dil tercihi olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü ve adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi olmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Ocak 1988 ve 31 Aralık 1999 arasında doğumlu olmak şartları aranır ve ayrıca söz konusu ilana Mavi kart sahibi ola adaylarda başvuru yapabilirler.

Yukarıda niteliklere ek olarak ise adaylardan Sağlık ve Fiziki koşullarda aranır. Buna göre, Erkekler için 170 ile 190 cm arasında olmak, Bayanlar için 160 ile 180 cm boyları arasında olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına herhangi bir problemi olmamak ve uçuşa elverişli olmak, THY kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunda görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak ve Daha önce THY veya diğer uçuş firmalarında disiplin suçu ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar mutlaka yukarıda belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre ilgili nitelikleri taşıyan adaylar başvurularını Türk Hava yolları resmi internet sitesi olan www.thy.com üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPAMAZ!

THY den herhangi bir sebeple ayrılmış olan, Daha önce kabin memuru ( hostes ) alım süreçlerinde sağlık ve fiziki koşullar da elenmiş olan ve bir önceki alım ilanı olan 27 Temmuz 2018 tarihi ile 27 Ağustos 2018 tarihleri arasında Bayan Kabin memuru ilanına başvuru yapan ve herhangi aşamaya katılmış olan adaylar BAŞVURU YAPAMAZ!

Başvuru yapacak adaylar Buraya Tıklayarak Türk Hava Yolları başvuru sayfasına ulaşabilirler.

YORUMLAR
  Göbek eritmeye yarayan 10 önemli gıda
Göbek eritmeye yarayan 10 önemli gıda