A24.com.tr » ekonomi » THY 100'den fazla kişiyi işten attı

THY 100'den fazla kişiyi işten attı

THY 100'den fazla kişiyi işten attı

Türk Hava Yolları ve iştiraklerinde aralarında yöneticilerinde olduğu 100'den fazla çalışanın görevlerine son verildi. İşten çıkarmaların darbe girişimiyle ilgili olup olmadığı ise bilinmiyor.

Türk Hava Yolları ve iştiraki olan şirketlerde aralarında yöneticilerin de olduğu 100'den fazla kişinin görevine son verildi.

Finansman, bilişim gibi birimlerde üst düzey yöneticilerin de aralarında olduğu bazı personellerin görevlerine son verildi.

İşten çıkarılanların cep telefonlarına SMS mesajı gönderilerek, işletmesel gereklilikler nedeniyle THY İcra Komitesinin 22 Temmuz tarihli kararı ile iş akdi fesh edildiği duyuruldu.

İşten çıkarılan personelin kıdem ve ihbar tazminatı ve tüm işçilik alacaklarının ödeneceği, kimlik kartlarını teslim etmesi ve şahsi eşyalarını almaları için iş akdi fesh edilen personel THY'ye çağırıldı.

YORUMLAR
  Halit Akçatepe filmleri
Halit Akçatepe filmleri